二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

相信有用開精油嘅都知Oshadhi呢個頂級精油牌子, 當中5百幾隻精油有7成都有有機認證, 所以蒸餾出來嘅純露都好高質素, 可以用作飲用去調理身體, 對於年紀細嘅小朋友唔太合適用咁高濃度嘅精油就可以選用純露, 例如用洋甘菊/金縷梅純露溝入水中比BB沖涼舒緩濕疹症狀, 濕敷去改善PAT PAT紅疹, 如對得電腦多嘅大人可用矢車菊濕敷眼部冇咁乾澀, 髮質乾旱人士可用迷迭香噴上頭皮按摩,同髮尾都有好好嘅滋潤效果, 如你有用開純露,不妨試下溝純露效果仲更顯著架, 比少少純露配搭大家參考下, 比例好隨意架, 1:1已經可以,大馬士革玫瑰用途好廣泛,所以500ml裝會抵用好多,其他可以用200ml溝其他調配合適自己嘅純露日常當爽膚水噴面,濕敷同溝面膜

玫瑰 + 蘆薈Gel : 具極高保濕及滋潤效果
橙花+薰衣草+玫瑰/天竺葵:極佳肌膚調理水,清潔粉刺痘痘不適感。
橙花+面膜粉:能創造出頂級滋養面膜。
玫瑰+薰衣草:可處理由壓力到失眠的問題。
永久花 + 德國洋甘菊:强效祛除黑眼圈
乳香+白玫瑰:强效緊緻抗皺
玫瑰 + 橙花:皇后水配方,美白嫩膚,活膚再生
鼠尾草+迷迭香:防脱髮助長頭髮令頭髮黑亮有光澤。
橙花+永久花 :改善粉刺淡化痘印

大馬士革玫瑰,橙花,永久花,迷迭香,德國洋甘菊500ml$298,200ml$178
白玫瑰500ml$318,200ml$198
乳香200ml$288
其他純露亦可PM查詢
*200ml跟噴咀,500ml跟50ml噴樽,另加送10粒壓縮面膜)
(面交或順豐到付),如想訂購精油可留言查詢

大宅

回覆樓主:

現貨
大馬士革玫瑰500ml x2
乳香200mlx1
白玫瑰200mlx1

大宅

回覆樓主:

Up

首頁

尾頁