親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如近日去雪場嘅 jm, 可以幫我留意有沒有小童滑雪衫褲租, 我囡9歲, 但好細粒, 只有130cm高

如冇咁細件滑雪衫褲租, 那我要另外買一套俾佢, thx very much

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

大人細路都有size,不用担心

wcpcelia    發表於 17-12-22 10:25

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tweetydisney 發表於 17-12-21 19:20
大人細路都有size,不用担心

真的嗎? 咁細粒都有size? 我擔心雪場的衫褲太大件, 唔啱size就冇得玩

大宅

回覆樓主

我小朋友3歲已去洪川大明滑雪,有equipment for3歲,照道理應該都有啱佢嘅衫可借(我當時自備),你小朋友咁大,應該唔洗擔心

水晶宮

alhkwok 發表於 17-12-22 05:02
我小朋友3歲已去洪川大明滑雪,有equipment for3歲,照道理應該都有啱佢嘅衫可借(我當時自備),你小朋友 ...

咁就好, 那我不用另外再自費買滑雪衫, thx

男爵府

回覆樓主

請問雪場內有滑雪衫雪褲租嗎?近在咩位置?費用多少?
2月新年會去,想知多d,麻煩去過既JM報下料!
謝謝

水晶宮

small22 發表於 17-12-31 00:23
請問雪場內有滑雪衫雪褲租嗎?近在咩位置?費用多少?
2月新年會去,想知多d,麻煩去過既JM報下料!
謝謝

我跟 tour 去, 包晒衫褲用具

希望有其他 jm 去完報料俾你

首頁

尾頁

跳至