懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問林勇行醫生照oscar除度頸皮外, 還會照其他器官和解釋嗎?

複式洋房

佢會照晒bb心,肝,皮,肺,腎。度頸皮同睇佢有無唐氏特徵。

別墅

咁大約會照幾耐?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

上次我去照結構太約 15 - 20 分鐘 , 不過包一隻 dvd
出番你 !!

基本上佢好熟手 , 講比你知既野會令你好放心
lor !!

原帖由 小天使kiki 於 09-3-5 22:21 發表
咁大約會照幾耐?

子爵府

好媽媽勳章

係呀. 會講bb 心xxxx.. 結構,
睇nose n 腦 etc
睇各器官正吾正常.
我無做oscar , 我真接抽羊水
睇完會有dvd比返你.

全程如果bb合作, 好快睇晒要睇既野..
包抽羊水.. 30分鐘左右啦我上次.

ps/ 佢真係好pro

別墅

咁我就放心, 因原本政府有期照oscar, 要比450元,但心思思想去Dr. Lam度, 因要比1900元, 故想清楚會否比政府照得詳細, 下星期一去照, 好緊張

複式洋房

原帖由 小天使kiki 於 09-3-6 16:47 發表
咁我就放心, 因原本政府有期照oscar, 要比450元,但心思思想去Dr. Lam度, 因要比1900元, 故想清楚會否比政府照得詳細, 下星期一去照, 好緊張

政府我覺得無禁好,林醫生出名做唐氏同照結構。你搵佢啦~

複式洋房

原帖由 pipip929 於 09-3-6 11:38 發表
睇各器官正吾正常.
睇完會有dvd比返你.

ps/ 佢真係好pro ...

why do you have to 做OSCAR and 抽羊水 on the same day?
i thought if the OSCAR result passes, then you don't have to take the risk to 抽羊水.

大宅

好媽媽勳章

pipip929
你在幾week抽羊水? 痛不痛呢? 會照埋結構咁好既, 我下星期16week都book左, 唔知會唔會幫我看埋結構呢? 隻dvd有無錄埋醫生把聲架?

原帖由 pipip929 於 09-3-6 11:38 發表
睇各器官正吾正常.
睇完會有dvd比返你.

ps/ 佢真係好pro ...

民房

小天使kiki

could you pls check p.m., I have something to ask. thanks

首頁

尾頁

跳至