網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章

好似都幾抵,我之前買既野真係平左。仲有買$300減$40既購物津貼。各位JM買左咩呀?

呢個唔發毛,買大送小既砧板,家買又平左,卷後最平$21,我之前買要$30。

竹匠防霉菜板实木竹案板厨房切菜板粘板擀面板家用砧板占蒸板刀板【包邮】
http://m.tb.cn/h.ZbVRPSl
-----------------
复制这条信息,¥g7y50OAECtN¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

大宅

wishwish2012 發表於 18-1-24 12:48
好似都幾抵,我之前買既野真係平左。仲有買$300減$40既購物津貼。各位JM買左咩呀?

呢個唔發毛,買大送小 ...

購物津貼要領劵,好煩

大宅

減齡達人勳章

ET19 發表於 18-1-24 15:03
購物津貼要領劵,好煩

可以用天貓分換,另外原來搵人開神卡都有機會有,早知之前唔換,而家反而太多用唔哂。

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wishwish2012 發表於 18-1-24 12:48

剛跟您買了最小那個, 原價人仔 36, 埋單只需人仔 11.2

真係好抵, 多謝介紹喔!!

大宅

減齡達人勳章

pyng4030 發表於 18-1-24 15:12
剛跟您買了最小那個, 原價人仔 36, 埋單只需人仔 11.2

真係好抵, 多謝介紹喔!!

你係咪計埋購物津貼所以咁平?

$11.2有2塊砧板,勁!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

買左個無線充,期待

【我剁手都要买的宝贝(Remax iPhonex无线充电器苹果8手机底座7Plus三星s7/s8六6s苹果X),快来和我一起瓜分红I包】http://www.dwntme.com/h.Z0u893S 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥zSxo0OPRnex¥后打开(emoji)手淘(emoji)

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

ET19 發表於 18-1-24 15:03
購物津貼要領劵,好煩

掃碼取卡,解了便有券

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wishwish2012 發表於 18-1-24 17:32

係呀, 主要係用左您那個券扣左 15 元, 然後用了購物津貼和自己的淘金幣, 所以才會咁抵

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-24 17:32

訂單內容:

珍珠宮

OH~我已取了什麼80元的券? 見佢做的方法好像好煩咁~~無用啊~~

大宅

親子王國15週年勳章

pyng4030 發表於 18-1-24 22:59
係呀, 主要係用左您那個券扣左 15 元, 然後用了購物津貼和自己的淘金幣, 所以才會咁抵

請問15蚊券係邊度攞?

點解買咁少都唔洗運費?
你係送去集運, 定直送香港?

伯爵府

bepower 發表於 18-1-25 01:56
請問15蚊券係邊度攞?

點解買咁少都唔洗運費?

15元券就係樓主第一個帖那裡按入去拿的。

這件貨係內地包郵㗎, 我寄去e棧自取的。

大宅

減齡達人勳章

karee 發表於 18-1-24 21:45
買左個無線充,期待

【我剁手都要买的宝贝(Remax iPhonex无线充电器苹果8手机底座7Plus三星s7/s8六6s苹 ...

我係近期先知有無線充,好out

早前買左個充電寶,主要係因為個樣靚所以買佢。用左幾個月暫時覺得幾好,機身又輕又薄。充電時又唔會熱。

M20000超薄充电宝便携毫安MIUI蘋果6冲手机通用移动电源智能迷你【包邮】
http://m.tb.cn/h.Zb8HOjX
复制这条信息,¥jIYI0mUWo5l¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

大宅

減齡達人勳章

pansy888hk 發表於 18-1-25 01:11
OH~我已取了什麼80元的券? 見佢做的方法好像好煩咁~~無用啊~~ ...

你係指購物津貼嗎? 唔煩架,只要選有以下標籤既天貓店,買滿$300就會減$40,如幾間店夾埋夠$300,要一齊結算,就會自動減$40。

大宅

減齡達人勳章

pyng4030 發表於 18-1-24 23:03
訂單內容:

好抵

我只有$5.2紅包,你好犀利。

複式洋房

回覆樓主

無線充買咗呢個,唔放床邊用都幾好,起碼穩定唔發熱

iPhoneX无线充电器QI苹果8手机iPhone8 Plus通用三星s8快充i8P八【包邮】
【在售价】29.00元
【券后价】24.00元
【下单链接】http://m.tb.cn/h.Z0vxKCx
复制这条信息,¥KCPz0OmPV7k¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

wishwish2012 發表於 18-1-25 09:06
我係近期先知有無線充,好out

早前買左個充電寶,主要係因為個樣靚所以買佢。用左幾個月 ...

而家連充電寶都可以無線充手機喇

【我剁手都要买的宝贝(无线充电宝iPhonex移动电源苹果8超薄迷你qi快充三星S8通用便携8P),快来和我一起瓜分红I包】http://www.dwntme.com/h.Z0wdZOI 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥gQaJ0On0o4u¥后打开(emoji)手淘(emoji)

伯爵府

想生BB熱投

今次淘左小米智能電視
999有32寸,但無得再用年貨折扣卷
因為原價係1299

珍珠宮

pyng4030 發表於 18-1-25 02:07
15元券就係樓主第一個帖那裡按入去拿的。

這件貨係內地包郵㗎, 我寄去e棧自取的。

請問怎麼樣可以選擇在e棧自取?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

正,我仲未買岩哂

首頁

尾頁

跳至