自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

蚊姐,今次可以做真貴婦啦!!!其它未婚JM都可以試試
嫁入豪門不是夢!何猷君公開為哥哥徵婚

【星島日報報道】賭王何鴻燊四房長子何猷亨曾與女星陳瀅拍拖半年,陳瀅更深得何猷亨母親、四姨太梁安琪歡心,可惜前年7月時,2人變回朋友關係,陳瀅嫁入豪門夢碎。何猷亨與胞弟何猷君一向感情要好,昨晚何猷君更公開為單身的哥哥徵婚!

何猷君昨晚在社交網向網友隆重介紹哥哥何猷亨:「他是上海市史上最年輕政協委員,我哥何猷亨!年輕有為、又上進、又帥,最主要的是單身。」何猷君更話:「如果大家覺得可以擔當我嫂子這個重任的話,可以評論對我哥哥第一眼感覺。」看到何猷君的徵婚訊息後,大批網友都紛紛留言,大讚他哥哥何猷亨有安全感又成熟穩重。有興趣的女士,今次要把機會了!

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

不要諗多咗

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

Isaacymom 發表於 18-1-24 15:59
【星島 ...

機會屬於有準備嘅人

侯爵府

伯爵府

BK Milk勳章

蚊姐,快去研究下他facebook什麼account, 加,傾,見面*******

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我女太細,我又太大,點算好

wcpcelia    發表於 18-1-25 12:07
davywm    發表於 18-1-24 18:18

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主

唉!何敢高攀

男爵府

幾十歲人唔好咁多幻想

男爵府

我愛Corina 發表於 18-1-24 17:41

我都係!但我年輕20年,都唔敢高攀!

伯爵府

回覆樓主:

何家呢啖飯唔係咁易食喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

我愛Corina 發表於 18-1-24 17:41

或者佢鍾意姐弟戀呢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

過到佢媽果關先算

禁止訪問

公爵府

Isaacymom 發表於 18-1-24 15:59
【星島 ...

阿哥似爆漿

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

這個荀盤不屬於我的,可惜無女,仔佢岩嗎?

男爵府

回覆樓主:

冇番甘上下家底……你估甘易入豪門咩……

wcpcelia    發表於 18-1-25 12:07

珍珠宮

414928 發表於 18-1-24 18:08
這個荀盤不屬於我的,可惜無女,仔佢岩嗎?

依呢到d神邏輯....也許啱啱就呢瓣……通常有錢囝,呢到d爆料都話係基

珍珠宮

c.vieri 發表於 18-1-24 17:58
過到佢媽果關先算

咁又唔洗咁灰……二房女婿無件筍喎

首頁

尾頁

跳至