潮流時尚

跳至

首頁
23456...8

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

子爵府

子爵府

oneonemama 發表於 18-1-29 20:23
我當佢係寶

佢都當你係寶

男爵府

BabyMiMi 發表於 18-1-30 08:08

佢都當你係寶

我嗰日去咗佢哋個女裝Fashionshow,真係大開眼界,其他客人買衫係可以完全唔使試,10件咁樣買面不改容, 我就自問冇咁嘅財力。我sa有好多客都有錢過我買得勁過我, 所以佢都肯留番啲靚嘢俾我,我真係好開心。
不過佢都同我講過話我個account好靚, 所以容易攞offer

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

子爵府

oneonemama 發表於 18-1-30 10:35
我嗰日去咗佢哋個女裝Fashionshow,真係大開眼界,其他客人買衫係可以完全唔使試,10件咁樣買面不改容, 我 ...

16號嗰個show?

侯爵府

oneonemama 發表於 18-1-30 10:35
我嗰日去咗佢哋個女裝Fashionshow,真係大開眼界,其他客人買衫係可以完全唔使試,10件咁樣買面不改容, 我 ...

八卦問下,點為之靚?好SA難求!我fashion show 好少去,大function 先出現。又冇D大客咁合埋眼乜都買⋯不過SA仍然對我好好,次次去佢都帶我去見經理打招乎,佢話經理認得好辦事,又真係喎。

男爵府

maggiejane 發表於 18-1-31 10:43
八卦問下,點為之靚?好SA難求!我fashion show 好少去,大function 先出現。又冇D大客咁合埋眼乜都 ...

首先當然係睇年資,係佢哋度買嘅時間越來就會係越加分,之後就係每年嘅總消費有冇遞增,再之後就係買嘢嘅種類,買佢哋唔同嘅item亦都會加分
當然, 講到最後都要有一個好嘅sa先得

子爵府

oneonemama 發表於 18-1-31 12:22

首先當然係睇年資,係佢哋度買嘅時間越來就會係越加分, ...

一一媽,係咪即係個個department 都買d,會好d?

侯爵府

oneonemama 發表於 18-1-31 12:22

首先當然係睇年資,係佢哋度買嘅時間越來就會係越加分, ...

男爵府

jasonmama888 發表於 18-1-31 13:13
一一媽,係咪即係個個department 都買d,會好d?

當然啦!我係唯獨仲未買過傢俬咋
餐具送俾朋友新屋入伙,BB用品就送俾朋友初生嬰兒,公司周年紀念抽奬禮品就乜都買下
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

侯爵府

oneonemama 發表於 18-1-24 22:17
今日去接新寶貝返屋企, 終於有第一個外縫baby 啦!

子爵府

oneonemama 發表於 18-1-31 16:33
餐具送俾朋友新屋入伙,BB用品就送俾朋友初 ...

傢私真係好誇張,我無咩需要送禮,所以target on 裝飾同,馬頭紙鎮計spending 嗎?我覺得買來擺屋企飾櫃好靚。

男爵府

jasonmama888 發表於 18-1-31 16:48
傢私真係好誇張,我無咩需要送禮,所以target on 裝飾同,馬頭紙鎮計spending 嗎?我覺得買來擺屋企飾櫃好 ...

乜都計,香水都計,有時唔係個價值幾錢, 而係要表現你有幾欣賞佢哋嘅品牌

子爵府

oneonemama 發表於 18-2-1 09:51
乜都計,香水都計,有時唔係個價值幾錢, 而係要表現你有幾欣賞佢哋嘅品牌
...

其實某d精品係靚嘅,不過真係好貴囉。一一媽,我骨幼,h bracelet 我帶得唔好睇,墜到落手背,都唔知買乜好

水晶宮

回覆樓主

JM,想問下你點選擇25/28 Kelly

Kelly外縫好靚,28好似實用d但又大咗dd,25係咪放唔到Kelly 長wallet呀?

我下個目標都係Kelly 外縫,但係心大心細,25or28

你用邊款銀包呢?

男爵府

jasonmama888 發表於 18-2-1 09:56
其實某d精品係靚嘅,不過真係好貴囉。一一媽,我骨幼,h bracelet 我帶得唔好睇,墜到落手背,都唔知買乜 ...

出左xs 喎,細過SH, 不過未必有現貨可能要訂做,要等半年

水晶宮

oneonemama 發表於 18-1-31 16:33
餐具送俾朋友新屋入伙,BB用品就送俾朋友初 ...

我買過牆紙啦,所以個account應該ok,買到個普通色B25

不過牆紙呢嘢真係咁啱要裝修先會咁啱買到

男爵府

ash_yehyeh 發表於 18-2-1 10:44
JM,想問下你點選擇25/28 Kelly

Kelly外縫好靚,28好似實用d但又大咗dd,25係咪放唔到Kelly 長wallet呀?

我用Kelly wallet,都放到,啱啱好。其實k28外縫多貨過k25, 因為k25個size都好多人覺得太細,所以shop唔會訂咁多。
我下個目標就係k28外縫

子爵府

oneonemama 發表於 18-2-1 10:46
出左xs 喎,細過SH, 不過未必有現貨可能要訂做,要等半年

XS我之前都有同SA呻過佢地無XS,佢都話應該遲d會有,我仲以為吹水。哈哈。
不過又要等半年。

男爵府

ash_yehyeh 發表於 18-2-1 10:46

我買過牆紙啦,所以個account應該ok,買到個普通色B25:ha ...

你好勁啊!連牆紙都買!咁貴唔貴呢?
我下間鋪頭裝修都可以考慮下整一幅牆喎

首頁
23456...8

尾頁

跳至