網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

親子王國15週年勳章

年貨節大家買咗乜?
有乜野你認為係抵?

大家一齊分享下

伯爵府

回覆樓主:

呢幾日有買嘢,但年貨節24號只落左兩單買書,有問左賣家48小時內發先買既,上面新年前快遞都忙,一泥驚唔夠時間,二泥費事俾賣家有機會拖

大宅

減齡達人勳章

回覆樓主

一直都想買水桶包,今次買左呢款,見comment唔錯,希望唔會令我失望啦。

呢個之前係$244,年貨節減到$224,另外仲有$20優惠券,折實$204。

简佰格冬季大包包2018新款潮韩版简约百搭单肩斜挎流苏chic水桶包【包邮】
http://m.tb.cn/h.Z0EeTrQ
-----------------
复制这条信息,¥zuo10OmEeRG¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

大宅

wishwish2012 發表於 18-1-25 10:07
一直都想買水桶包,今次買左呢款,見comment唔錯,希望唔會令我失望啦。

呢個之前係$244,年貨節減到$224 ...

依間手袋我有買過,品質係唔錯嘅

大宅

wishwish2012 發表於 18-1-25 10:07

呢個之前係$244,年貨節減到$224 ...

開唔到喔

大宅

減齡達人勳章

CrystalChee11 發表於 18-2-2 01:12
開唔到喔

【简佰格冬季大包包2018新款潮韩版简约百搭单肩斜挎流苏chic水桶包】http://www.dwntme.com/h.ZbBB8fQ 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥tMFY0mxHQep¥后打开(emoji)手淘(emoji)手

原來已經下左架,我收到後再分享。

大宅

減齡達人勳章

CrystalChee11 發表於 18-2-2 01:12
開唔到喔

你可以睇下佢其他款,有興趣可以問我拎優惠卷。

简佰格旗舰店
【店铺链接】http://m.tb.cn/h.ZbByBaf
-----------------
复制这条信息,¥TwfN0mxGaq9¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

大宅

wishwish2012 發表於 18-2-2 08:42
你可以睇下佢其他款,有興趣可以問我拎優惠卷。

简佰格旗舰店

謝謝

象牙宮

一切和 "熱暖" 有关。

難抵寒凍呀。。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至