親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

去年剛去過台北了,下月復活節有六日假,成家兩大兩小(8和12歲)想去以上三個地方,唔該比D意見
1 自由行方便嗎?
2 想去埋清境農場
3 行程點編排好呢?
4 有邊間航空公司和邊間飯店好介紹
5 如跟團,有咩好介紹呢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

高雄自由行好方便但去墾丁未落得水住,一落機可直接坐車入墾丁,玩兩日先返高雄。但我覺得吾夠台北多食。

男爵府

我果時都係一落機即搭車入懇丁, 我地4個女仔包左架7人車, 都幾抵, 我果時都無游水, 第二日再租車玩哂所有景點同海洋館, 第三日就出返高雄, 懇丁3日2夜都夠玩, 高雄我地主要行書局shopping食野, 無去台中...

不過依家去台中搭高鐵都好方便, 我果時住金典酒店, 都唔錯架, 或者另外漢來大飯店都好方便, 樓下就係shopping mall, 國泰假期間唔中有d package都幾抵, 你可以search下...

你地4個人係高雄搭的士都好方便, 不過去農場就唔清楚喇.

複式洋房

Thanks a lot
原帖由 cat130 於 09-3-8 21:43 發表
我果時都係一落機即搭車入懇丁, 我地4個女仔包左架7人車, 都幾抵, 我果時都無游水, 第二日再租車玩哂所有景點同海洋館, 第三日就出返高雄, 懇丁3日2夜都夠玩, 高雄我地主要行書局shopping食野, 無去台中...

不過依 ...

大宅

回覆 # 的文章

cat130 ,
請問可告知我包7人車的價格是?可否給包7人車電話?謝謝!

複式洋房

高雄酒店好介紹

係呢,有咩酒店適合一家四口而可以自由行呢?

複式洋房

兩大兩小高雄墾丁自由行行嗎?

乘車方便嗎?乘的士價錢如何?

首頁

尾頁

跳至