親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

jjmame 發表於 18-2-9 09:35
係,如果訂"事前付款"有呢個問題。所以如果有得㨂我通常會揀到飯店付款或在到店前限期付款 ...

Agoda、官網都價錢貴,之前我都係Agoda,入住到酒店付,鬼叫japanican平D咩,如果唔sure個行程,就用其他方法訂好D。

大宅

回覆樓主

想問間酒店當地付款
去到係要俾現金?定可以用visa呢?

子爵府

yokobbyoko 發表於 18-4-21 13:27
想問間酒店當地付款
去到係要俾現金?定可以用visa呢?

Send mail去你訂果間酒店問下會收咩卡,最好比銀聯信用卡啦,個滙率靚仔好多
^0^

男爵府

jjmame 發表於 18-2-9 09:39
Agoda 都 ok ga. 我上次去日本就在 Japanican book 箱根,Agoda book 池袋。得閒keep 住 check d 價錢,偶 ...

見Agoda用港幣計,有否用日元到付?謝謝!

男爵府

aeneas2011 發表於 18-4-22 18:14
見Agoda用港幣計,有否用日元到付?謝謝!
港幣係訂房時的兌換價,到付用日元

琥珀宮

回覆 keykeyman 的帖子

訂過完全冇問題

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

free cancellation 同揀到付囉~
放下自在

大宅

回覆樓主

我每次都用japanican訂日本溫泉酒店,因為d option 好齊,揀房、揀餐、小朋友可揀包唔包布團,又可以揀大人餐或兒童餐,仲要平agoda同hotel.com好多。但一般酒店,japanican又唔會特別平。

男爵府

回覆 keykeyman 的帖子

喺免費取消,Japanican 不會收費,但你用咭俾錢,有些咭會收手續費(落單一次,取消一次),你要問咗咭公司先。

首頁

尾頁

跳至