婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

你班人吾洗指意我同老公離婚,我老公對我好好,你地妒忌飽佢啦。

子爵府

elainelph 發表於 18-2-18 05:05
我C6 話我唔尊敬99,但實情係怕咗佢,避得就避!
1. 我仔未夠三個月時係夏天,放工返到屋企工人話99 餵咗 ...

嘩,好似我99呀,你都好,有自己廚房
我被迫同住

公爵府

Yakultcat 發表於 18-2-17 22:04
99,阿嫂,今時今日先知你地原來真係咁是非不分。

你個金ball籮孫,金ball籮仔,已經就12歲啦,借野還唔到 ...

直接告訴對方:唔會再借任何野俾你,因為你的人格己經破產。

公爵府

hardyhardy 發表於 18-2-18 12:44
你班人吾洗指意我同老公離婚,我老公對我好好,你地妒忌飽佢啦。

乜有D甘賤格的親戚 ? 唔怕生癌症?

複式洋房

回覆樓主:

我無精神分裂,自己做過咩野大家心知,唔好下下屈完人扮聖人

大宅

高怡燦屎喱 發表於 18-2-18 00:25
回覆 kikiwo 的帖子

冇一秒唔係咁諗、但C6非常孝順

今天應咗啦,赤口,又為咗佢嘈交,呢個唔知乜嘢家族,女嘅冇口德口臭,自大,無知,兩個姑奶加一件99,世界級討厭

男爵府

阿奶奶大人 你講少句是非啦 收下把口 唔好鬧人 咦咦哦哦
你個仔同你兩個女都唔like你,你唔出聲應該可愛好多。

仲有唔駛買魚買肉買包買雞比我地,我點樣由港島東攞番新界東?會變壞架明唔明?唔好塞比我地。我自己都識買餸

阿老爺大人你真係好無家教,連你個仔都話你無禮貌,掉封利是比個看更,痴線,唔想比唔好比。

大宅

回覆樓主:

9962 唔好再認屎認屁死要面啦, 唔好我做梗你先開聲講啦。 你地D行為真係好低能。 你地出小句聲留番啖氣暖下肚。 我完全唔覺你地幾威幾勁囉。

子爵府

枉你為人師表,名幼校長,個心同把口咁歹毒
終於明白點解你會離幾次婚,次次都被老公打

把口咁賤,我都想打你啦

你個阿媽都唔係好人啦,借機打新抱,2母女正賤人

大宅

ben-dan 發表於 18-2-17 21:41
冇人洗碗唔好在家做節

呢個好正。。笑死

大宅

美之選468 發表於 18-2-18 15:43
乜有D甘賤格的親戚 ? 唔怕生癌症?

我老公有錢比我洗買d野就個個吾底得,少少野都啄住,一大班人食飯甘多小朋友次次就話我仔女,夠膽死話我女教壞其他小朋友,好彩我老公比我食好着好

公爵府

hardyhardy 發表於 18-2-18 23:46
我老公有錢比我洗買d野就個個吾底得,少少野都啄住,一大班人食飯甘多小朋友次次就話我仔女,夠膽死話我女 ...

不好的親戚就少來往啦?一年只見一次啦(拜年)

子爵府

回覆樓主:

今日經歷完。男家姐弟關係淡如水。一向都係。今日更明顯。
平時明顯排斥我哋呢家。今日更明顯。
一個利是放低比99。再交比我小朋友。
一個沒有放低利是。
其實利唔利是無所謂。
拜年團拜也懶得夾時間约。
見到就見。見唔到便算。
所以平時無特別事唔返99到。
係正確的。
因為人夾人緣。
我不是佢哋世界既人。
話不投機

大宅

BB防敏心得分享勳章

煩人姑仔 你想教小朋友既 好心你比心機搵男人嫁左佢再自己生自己教啦,做乜睇中我女啫,我教緊又要出聲,博乜呀,話比人知你好呀,食屎啦,又要痴住哂,冇bb前都唔傾計,有左第一胎都係一句野都冇同我傾過,生完就想要我個女甘,有第二胎就上網唱我,公審我唔比個女跟你,喂,你乜水呀,痴線架,甘生完第二個你唔係又妄想我唔同你計,想我比d女你玩呀?!你傻架

大宅

回覆樓主:

阿姑9, 吾該你同你男友病到聲都變埋,又咳,就吾該戴口罩,吾好咁近我個女,又吾好對住佢咳啦,我個女好細好易病囉!

62,你狂咳都戴口罩得吾得?病又吾早講,係要傳染bb先得既……你地煮餸咁咸咁油,我準備野比我個女食有咩問題?咁都要嘈要話人,點解要個歲幾既b食咁咸咁油既野?咪玩啦!

62,我個女貪玩,我叫佢吾好玩,我女吾聽,你就立即大大聲話我女吾聽我支笛,佢貪玩啫,吾通佢聽你支笛咩…曬氣……

你成日離間我2夫妻感情,想我地離婚(因為想同住我吾肯,要我工人般服侍佢地,話新抱係咁,我睬佢都傻,所以關係變差),我都未爆你啦,好心你就收聲啦,仲係度挑釁,勁討厭!

大宅

回覆樓主:

99你唔好成日係度假仁假義啦
成日口口聲聲話好錫個孫,讚到個孫天上有地下無,咪又係封20蚊利是,錢都事小,但唔該唔好扮到好好好好錫個孫咁啦,想嘔呀,啲錢先係你個孫呀,成日見到邊個人有錢就痴邊個,你發夢無咁早啦,人地有錢無仔女都留返捐俾慈善機構啦,輪都唔輪到你諗住分人身家啦,你呢世人剩係諗住錢架姐,希望你筆錢夠你安享晚年啦

子爵府

回覆樓主:

99成日哂佢嗰便親戚揾幾多,換新車,買幾多樓,都唔緊要,但係佢都唔知C6幾唔想聽,我更加冇興趣知,你當人重親過自己個仔,睇吓第日你老咗你親戚會唔會照顧你?

男爵府

忽必裂 發表於 18-2-18 19:31
我無精神分裂,自己做過咩野大家心知,唔好下下屈完人扮聖人

Well said!!!

男爵府

feifei_baby 發表於 18-2-17 20:42
我先...

唔好再迫我女食朱古力食紫菜食熱氣嘢,唔好懶好心話佢好可憐好想食,佢哮喘發作就真係可憐!

真係好憎D不知名男家親戚問人幾時生多個,咁鐘意生自己生囉,生完你教你養咩,我連你貴姓都唔知啦,都唔知答你好定爆你好。。。爆你又話問後吓遮唔洗黑面呀。。。

大宅

回覆樓主:

點解新年日日要見你, 大家日日扮冇野, 其實我好憎你, 你又好嬲我生唔到男孫,何必日日見, 大家都辛苦

首頁

尾頁

跳至