親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

同5歲小朋友去本來想買klook三項通關但停售了,其他pass都連哈利波特但小朋友唔夠高玩,請問有冇其他地方可以買到3項fast pass或到時入園後有冇得賣?

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

小龍寶寶 發表於 18-3-1 20:48
同5歲小朋友去本來想買klook三項通關但停售了,其他pass都連哈利波特但小朋友唔夠高玩,請問有冇其他地方可 ...

快證最好一早買定,通常去到已經賣晒

男爵府

好媽媽勳章

同5歲小朋友去本來想買klook三項通關但停售了,其他pass都連哈利波特但小朋友唔夠高玩,請問有冇其他地方可 ...

有冇諗過提早入場,即刻衝去攞整理券?黃昏後少啲人等得冇咁耐,只要避開日本人學校假期同星期六日,蜘蛛俠可以不停玩。

男爵府

BK Milk勳章

sensei 發表於 18-3-1 22:13
有冇諗過提早入場,即刻衝去攞整理券?黃昏後少啲人等得冇咁耐,只要避開日本人學校假期同星期六日,蜘蛛 ...

其實小朋友好想玩minions ,如果一開園我就沖去排唔知得唔得呢

水晶宮

我上年復活節去完,上官網買(日文)同時開住中文網對照黎買,唔難~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

BK Milk勳章

kcpak 發表於 18-3-1 23:33
我上年復活節去完,上官網買(日文)同時開住中文網對照黎買,唔難~

Ok. 我試試

男爵府

好媽媽勳章

小龍寶寶 發表於 18-3-1 22:17
其實小朋友好想玩minions ,如果一開園我就沖去排唔知得唔得呢

咪熟地圖,早過官方開園時間起碼半個鐘去到排隊入場,應該ok。

首頁

尾頁

跳至