自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我見Google有好多中介,但可唔可靠呢

侯爵府

Beiku 發表於 18-3-16 10:18
我見Google有好多中介,但可唔可靠呢
去BK 教育王國, 有一項係誠徵老師.... 去開post, 登出你要求.... 會有老師PM你, 到時你可以揀一個合心水囉... 我個人唔鐘意搵中介....

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

可以去教育王國的誠徵老師

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=635
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

wong2323 發表於 18-3-16 11:46

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=635

唔該哂

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主

上門補習唔平,我會搵好口碑嘅,最好朋友介紹就唔會出錯!

大宅

KUDOS 發表於 18-3-16 12:37
上門補習唔平,我會搵好口碑嘅,最好朋友介紹就唔會出錯!

我都知,不過身邊冇朋友有搵上門私補,大部分都係出去啲centre上英文就算

寶石宮

2023年兔年勳章

Beiku 發表於 18-3-16 13:38
我都知,不過身邊冇朋友有搵上門私補,大部分都係出去啲centre上英文就算
...

中心老師有啲做私補

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

wong2323 發表於 18-3-16 11:46

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

搵私補同搵工人一樣撞手神

首頁

尾頁

跳至