親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

在芭堤雅,除了去Cartoon Network玩水,大家有無試過去小島玩水上活動?安全嗎?合一家大小嗎?我二大二小去(7&12歲)

有冇jm 去過?

子爵府

akalbb 發表於 18-3-22 08:48
在芭堤雅,除了去Cartoon Network玩水,大家有無試過去小島玩水上活動?安全嗎?合一家大小嗎?我二大二小 ...
好多人會出島玩浮潛及各項水上活動,小朋友識游水會好好多同安全D. 網上有D好平的大包圍TICKET賣,我參加過就不喜歡,因為好似豬仔GUM,去玩完降傘又轉船去下一站玩海底漫步....我個人喜歡一站式去浮潛然後直接上島,玩到走,妳睇下喜歡邊種玩法.另外可以去玩森林飛索,可以訓練小朋友膽色

wcpcelia    發表於 18-3-24 17:39

大宅

pigmei 發表於 18-3-22 09:33
好多人會出島玩浮潛及各項水上活動,小朋友識游水會好好多同安全D. 網上有D好平的大包圍TICKET賣,我參加過就 ...

有只玩浮潛及上島的嗎?啱小朋友?可以pm d資料給我嗎?謝謝!

子爵府

唔好意思呀,我都係去到先是但睇幾間AGENCY,睇左內容啱玩又天氣好先即時JOIN的,通常即BOOK第二或第三日,所以無可以介紹呀!請另外的JM有無

La Baguette the French Bakery Cafe
http://www.labaguettepattaya.com/

另有空檔可以試下呢間CAFE,好舒服

大宅

pigmei 發表於 18-3-23 09:36
唔好意思呀,我都係去到先是但睇幾間AGENCY,睇左內容啱玩又天氣好先即時JOIN的,通常即BOOK第二或第三日,所以 ...

Thank you!

男爵府

pigmei 發表於 18-3-23 09:36
唔好意思呀,我都係去到先是但睇幾間AGENCY,睇左內容啱玩又天氣好先即時JOIN的,通常即BOOK第二或第三日,所以 ...

芭堤雅邊樹多 agency? 安全?

子爵府

ihpekkleduck 發表於 18-3-28 12:09
芭堤雅邊樹多 agency? 安全?
經酒店的感覺最安全. 我試過在WOODLAND HOTEL(大迴旋處附近)附近見到有一兩間,入去睇過應該OKAY的,其他不記得了,唔好意思

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至