自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

親子王國15週年勳章

cestlav 發表於 18-3-31 19:56

但無可否認年紀愈細接觸大麻日後吸食其他毒品的可能性愈高。當 ...

咁又未必
以前出嚟玩班朋友,包括我C6,大人咗個個冇再掂,得閒最多飲下酒
個個有正常職業同家庭

子爵府

回覆樓主

其實會吾會上癮?外國好平常咁

大宅

回覆樓主

「唔好掂其他呀!」

禁止訪問

公爵府

lovelybaby2015 發表於 18-3-30 23:05
佢讀國際學校?國際學校好興
之前有單有個鬼妹用大麻整cake在運動會定什麼俾同學食...有朋友d仔女是 ...

magic brownies ma! 我讀間大學有日係大麻日tim, 好多人果日由其他地方去celebrate, 果日咩都有得買,免費都有!overseas果班特別係男仔差唔多十個有八個食煙,果8個有4-5有食過大麻tim!
其他人話貴,樓主個fd個仔邊有咁多錢買,講真,我公司有個弟弟(細我三四年),佢有食,仲放係公司因爲佢父母連佢食煙都唔知,何況大麻(PS佢一直係香港讀書,冇出國),有同我&另外一個熟同事講,我諗唔係好貴,我記得問過佢一個bomb香港要幾錢,平ge好似千幾已經有(麥提莎咁大粒), 一個bomb都已經可以食好耐
我發現香港都幾多人食,你聞過就知果隻係大麻,未就可能意為煤氣味(其實都好大分別)近依5-6年,日光日白我都聞到有人食;我諗冇野可以講,最緊要唔好點其他(丸仔)! 我唔覺食大麻果班有咩癮,眼見食煙仲大癮過食佢!
申利:我冇食,但二手聞得多,因大學有年個housemate 食,係佢度學番黎

首頁

尾頁

跳至