心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

以前覺得你總是在我身上一點一點地拿掉我的自由埋怨你冇理我感受唔企係我果邊好嬲你逃避問題怎至放棄自己,没有發現原來你為左依段婚姻也犧牲了很多辛苦地撑著個家我好想你明白我真心愛你係我鑽左牛角尖先對你唔好唔珍惜你晤尊重你我既唔成熟唔長進令你心灰意冷,或者我自私要你受委屈仲想要求你原 諒我比多次機會大家, 我現在先發現原來我可以無時間限制地思念你地錯過左你係我一生中做得最錯的一件事後悔莫過於太遲。今日係新世紀到我再次控制唔情绪係到喊因為我見到我同你一齊行街食飯我地彷彿冇分開過

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

tsung 發表於 18-4-7 16:35

人就是咁范賤?

男爵府

cb詩 發表於 18-4-7 01:27
以前覺得你總是在我身上一點一點地拿掉我的自由埋怨你冇理我感受唔企係我果邊好嬲你逃避問題怎至放棄自己, ...

仲甘Q得閒上BK廢話,知道自己係一個冇L用嘅男人就的起心肝好好工作,一份唔夠就唔打機,做多份,做唔到好老公都儲定錢俾2個女,第日女方搵你簽字離婚就合作d,準時俾膳養費.真係咁愛人地,重新追求佢吖嘛

洋房

阿c先生 千其唔好覺得奇怪 我就係你前妻既家人 唔使估我係邊個 因為跟住落黎你睇我既語氣你都知我會係邊個

我先唔講我作為你前妻既家人我會企係佢果邊 但我撇開成件事去睇

你呢咁多年有無反省過你做人老公做人爸爸既責任 直到今時今日今刻再見到呢個post 無 我一d都睇唔到 我家人一個女人受左咁多委屈 你有無為佢諗過?無 當屋企但有事 你果邊既家人永遠淨係識指責你老婆既時候 你有無保護過佢為佢出頭?無 你自己都識講做左人老豆仲無所事事 日日係度打機 你有無為兩個女諗過?無 如果比我晨早睇穿你係一個咁既人 當初我就唔比我家人嫁比你 要佢受咁多委屈

再講呢啲都仲未算係你既死罪 點解唔敢講埋出黎 係兩個女面前用刀行住果老婆你唔講?係兩個女面前成日講粗口 令到個5歲既大女已經識講粗口你唔講?個大女半夜發惡夢點解係會嗌爸爸唔好 爸爸唔岩

莫講話你無勇氣係呢度講出自己幾咁不堪 你連你果邊屋企人你都無勇氣話比佢地知你做過啲咁仆街既事 令到你果邊既人今時今日今刻覺得係你老婆好似發左癲咁話走就走 你有無勇氣去面對過呢樣野?你無 你就係咁一直要個老婆受屈 所有既責任都唔係你身上 你就係要做到比人睇你自己無問題 係你老婆有問題

你一尾就係度幻想自己老婆出面有第二個男人 從來無去面對過你自己有幾咁失敗 將所有責任推卸別人身上 一個女人帶住兩個女 要離開一個家係要幾大既勇氣?你有無諗過點解?有 你有呀 你咪個腦日日屈因為有第三者囉 你老婆比綠帽你戴囉 講乜野祝福佢如果有個更好既男人呢啲野姐 唔好再搏同情啦 唔好再扮大方啦 根本你就自私到一個極點之餘 從來無對呢段婚姻既失敗去反省過

如果你真係想反省想挽救
我同你講 你係兩個女時爸爸呢樣野係改變唔到既事實 唔好再問咩垃圾藉口話咩唔想兩個女有個完整家庭 呢個家庭你已經有份將佢摧毁 你唯一可以做 係點樣係將來既日子 盡返你做作爸爸既責任 係爸爸既責任 唔係老公既責任

男爵府

錯過你,得到了世界會領悟更多 !

子爵府

吹兩咀 發表於 18-4-9 17:53
阿c先生 千其唔好覺得奇怪 我就係你前妻既家人 唔使估我係邊個 因為跟住落黎你睇我既語氣你都知我會係邊個
...

咁既男人比我都走啦。

大宅

Holidaykiki 發表於 18-4-11 05:31
咁既男人比我都走啦。

走得快好世界,古語冇鞋挽……!

首頁

尾頁

跳至