美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

畀面勳章

嘩~!! 現場報道一樣~!! 加油~!!
SUPPORT~!!

子爵府

又係康保萊~~

複式洋房

回覆 # 的文章

小心!
康寶萊係真係減到肥, 因為我都試過, 不過我當時減到胸都無埋. 食咗成年, 輕咗 10lbs 左右, 但係個人真係好瘦, 男朋友好耐無見 d 朋友, 直頭話我瘦到得番個頭, but.... 大脾相對全身嚟計仍然偏肥....and.... 我發現無咗對胸, 我原本係 32B, 但係個時我著 32A 都有鬆, 側面睇個身真係紙咁薄, 可以用間尺度, 而且超容易水腫.
同埋你所謂 ge 最快 programme 其實係一個陷阱, 佢會有人 follow up 你, 等你差唔多食完 ge 時候會約你再上去話同你再測脂, 跟住會話你知減咗幾多, 然後同你講其實個療程未完, 要再食如果唔係又會肥番咁, and then 會捉你去聽講座, 話佢地 d 人減得幾多幾好 and 係個度搵幾多錢, 跟住mold 你再掟幾萬錢去買貨做 part time.......
所以你自己小心啦...... <經驗之談>

禁止訪問

大宅

既然都比哂$, 攞哂product, 咪食哂個programme先咯..
最緊要對自己有信心..

我都減緊...一齊加油

別墅

Ooooop~以為係做運動減肥,仲想問你有咩好方法,睇左後原來又係食什麼減肥食品!?!不勞而獲真係可以減到嗎?

禁止訪問

第三日喇~~

伯爵府

我都好想減呀>.<祝你成功啦!!!

伯爵府

其實除左食代餐仲有咩要做?有無副作用?辛唔辛苦呀?減30磅要幾錢左右?

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

hi

我都食緊~~希望有效la~~食左11次代餐當早餐~~但都懶散d lor~~有時食得吾ok,即油份多,份量多...

我妹妹得wor,食左3罐代餐+茶+蘆薈汁+多菜或晚餐食代餐
減左成10 磅

禁止訪問

禁止訪問

別墅

加油ar, 支持你呀!
原帖由 lagalaxy 於 09-3-20 22:53 發表
各位sis~~~第一次開post,以前一路都係睇,
我今日開始第一日減肥喇~~~好想大家支持下。
其實我讀書o個陣一直都唔肥,係有少少肉地o個隻,同埋手腳會粗少少,
不過塊面尖可以呃倒下人。
因為男朋友成日都話太瘦唔好攬,所以一直 ...

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

吾係喇~~仲有茶同蘆薈汁

加油!

禁止訪問

1星期喇~~今日覆左尺

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

熱血金章

洗左咁多錢, 更加要成功. 不能蝕.

我十幾年前都食過, 都幫到手.
初初食3丸+粉(因為其他product都未出).
後來只係早餐飲奶粉, 就冇食丸. 都keep到.
所以我覺得唔需要用咁多product都可以的.
佢出多d野, 咪sell你多d, 賺多d囉.

總之,keep fit係女人既終生職業.
冇不勞而獲架, 一係用$, 一係用力, 悉隨專便.
我而家選擇做運動, 跑步, 游水.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

熱血金章

最緊要重要係訓之前, 3小時內不要吃.
否則,神仙都救你唔到.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

首頁

尾頁

跳至