親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問(emoji)
1. 憑什麼入園
2. 方便
3. 可直接入園?不需任何手續
謝謝

大宅

畀面勳章

回覆樓主

佢會 send 張 eticket 畀你,上面有個 qrcode,print 出嚟,入閘或拎 fastpass scan 個 qrcode 就得。

子爵府

ivanjoan 發表於 18-4-18 19:49
請問(emoji)
1. 憑什麼入園
2. 方便

直接入園 無手續費 如想換實體票可入園前加$200yen 換 但見咁多人入場拎fast pass 好過

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

鬆一鬆 發表於 18-4-19 11:05
直接入園 無手續費 如想換實體票可入園前加$200yen 換 但見咁多人入場拎fast pass 好過
...

我想換要實體票留念,但個心已經去左fastpass, 最後冇換

大宅

Lqueenie 發表於 18-4-19 11:14
我想換要實體票留念,但個心已經去左fastpass, 最後冇換

Thx so much
All of u
如不換實體票,就用email 上的q code 去取fast pass?
如換實體票,會waste time ?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ivanjoan 發表於 18-4-19 12:47
Thx so much
All of u
如不換實體票,就用email 上的q code 去取fast pass?

唔可以用email, 一定要print出來

唔知要幾多時間,只係費是問,即刻跑入去拎左先,但結果都拎唔到

珍珠宮

ivanjoan 發表於 18-4-19 12:47
Thx so much
All of u

我分別在klook同kkday買左一日門票,2間都一定要print出來的

大宅

Lqueenie 發表於 18-4-19 13:24
我分別在klook同kkday買左一日門票,2間都一定要print出來的

即是我拿張email copy 去取fast pass

wcpcelia    發表於 18-4-19 19:10

大宅

回覆樓主

請問kkday而家買迪士尼5月入場有隻票價要去到補錢,好似200yen, 可靠嗎?

珍珠宮

maggieyim616 發表於 18-4-24 13:09
請問kkday而家買迪士尼5月入場有隻票價要去到補錢,好似200yen, 可靠嗎?

補200yen換張實體飛,否則只有自己印出來的A4紙門票

大宅

Lqueenie 發表於 18-4-24 13:35

Confirm 多次,print a4 紙出來直入便可?
(emoji)(emoji)

珍珠宮

ivanjoan 發表於 18-4-24 19:27
Confirm 多次,print a4 紙出來直入便可?
(emoji)(emoji)

直接print pdf file就可用上面的qr code入場同拎fast pass

大宅

Lqueenie 發表於 18-4-24 13:35

唔係呀,實體飛補200係另外
而家補票價200係must 要

大宅

Lqueenie 發表於 18-4-24 21:02
直接print pdf file就可用上面的qr code入場同拎fast pass

多謝晒你呀

珍珠宮

maggieyim616 發表於 18-4-24 21:38
唔係呀,實體飛補200係另外
而家補票價200係must 要

我見到了,5月補200yen係因為特價飛,你試下按5月正常價會貴d但唔駛補200yen,都係在kkday買,應該可靠的,否則可打去佢地cs問下,好helpful

大宅

Lqueenie 發表於 18-4-24 22:00

我見到了,5月補200yen係因為特價飛,你試下按5月正常價會 ...

Kkday可靠就ok了
Thanks

男爵府

好媽媽勳章

ivanjoan 發表於 18-4-18 19:49
請問(emoji)
1. 憑什麼入園
2. 方便

你要上網看定那款遊戲一定要玩,因為受歡迎那幾個一入園,立即拿都下午才能玩

首頁

尾頁

跳至