自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

阿仔電子教學用嗰部ipad叉唔到電
換過線同其他charger
想幫佢book genius bar睇下係咪個充電位有問題
但我喺apple網搞咗好耐都唔得...
全家都用an機
如果無預約,walk in可以嗎?
顯示以下畫面,到底邊度做錯

珍珠宮

回覆樓主

你用緊Android点會book到呀 ?
你用返部ipad,裝返個apple支援嘅apps,login返個apple id自然就會book到。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

其實可以唔洗book直接去apple store 到比佢地睇就得。

之前啊囝部ipad又係差唔起電,直接拎過去比佢地check ,不過部機最後都係救唔返

大宅

小倩 發表於 18-4-30 02:09

Apple store walk-in要講運氣,我試過得但都要等好耐。我之前用網上對談,講完部機有咩問題,佢有幫我約埋時間,或者你試下。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

Download “ Apple support “ apps , 跟住搵get support, 會走出相應資料,如有需要會有人係1-2分鐘內打比你。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

應該會咁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

我愛Corina 發表於 18-4-30 05:02
Download “ Apple support “ apps , 跟住搵get support, 會走出相應資料,如有需要會有人係1-2分鐘內打比 ...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

lovelykitty 發表於 18-4-30 02:26
你用緊Android点會book到呀 ?
你用返部ipad,裝返個apple支援嘅apps,login返個apple id自然就會book到。
...

叉唔到電,機都著唔到

公爵府

好媽媽勳章

小倩 發表於 18-4-30 07:07
叉唔到電,機都著唔到

打去apple hotline,話佢知你想去邊間分店,咩時間,佢會幫你約,(會話幫你cherk下,之後有位就send e-mail比你,冇位會再打返比你)

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

Download “Apple support “ app 預約時間,按時去Apple store 唔洗等

寶石宮

2023年兔年勳章

我愛Corina 發表於 18-4-30 05:02
Download “ Apple support “ apps , 跟住搵get support, 會走出相應資料,如有需要會有人係1-2分鐘內打比 ...

珍珠宮

小倩 發表於 18-4-30 02:09

上网用apple ID登入,取當日預約籌,但有限每日數量。

或落舖取walk in籌,上星期六去apm平果取walk in籌,輪約3個小時,登記取籌後,可以離開,約差不多輪到,會15分鐘前SMS你

首頁

尾頁

跳至