網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我用支付寶HK綁左Tap&go卡比錢!我想問錢應該退返落Tap&go卡,但係我見淘寶顯示左成功退款!但係張卡既交易紀錄係冇顯示!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

藍嵐 發表於 18-5-9 17:08
我用支付寶HK綁左Tap&go卡比錢!我想問錢應該退返落Tap&go卡,但係我見淘寶顯示左成功退款!但係張卡既交易 ...

係退返落t&g咭的,淘宝显示退款,都要再过四五日至落返张卡度架~
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

公爵府

ching1972 發表於 18-5-11 02:33
係退返落t&g咭的,淘宝显示退款,都要再过四五日至落返张卡度架~

咁都好d唔該哂

大宅

ching1972 發表於 18-5-11 02:33

如果用香港支付寶付款,申請退款後,會不會直接返香港支付寶?還是入大陸支付寶?

男爵府

藍嵐 發表於 18-5-9 17:08
我用支付寶HK綁左Tap&go卡比錢!我想問錢應該退返落Tap&go卡,但係我見淘寶顯示左成功退款!但係張卡既交易 ...
請問用 Tap&go卡找淘寶, 個RATE 係幾多? 先入港幣去Tap&go 卡 ?謝謝!

公爵府

yiw 發表於 18-5-13 14:43
請問用 Tap&go卡找淘寶, 個RATE 係幾多? 先入港幣去Tap&go 卡 ?謝謝!

星期五比錢時係1.23!係要先入錢入卡到!

首頁

尾頁

跳至