美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家知唔知道Guinot facial 係咪好出名? 大概咩價錢先合理?
主要針對咩膚質問題?
不如大家分享下自己係邊做? 謝謝。

水晶宮

Concon830 發表於 18-5-18 22:35
請問大家知唔知道Guinot facial 係咪好出名? 大概咩價錢先合理?
主要針對咩膚質問題?
不如大家分享下自己 ...

Guinot facial已經好out下,又唔平,現在咁多選擇唔會揀佢。我好耐以前都做過幾年Guinot facial, 除了補濕和佢d產品幾潤下,冇其他感覺,效果唔long lasting。

之後我轉左做品牌facial, 雖然全人手,但效果同guinot差唔多,價錢又差唔多,但環境服務和法式按摩好舒服, 又可儲分換facial treatment / gifts。

現在我會做醫美facial (Hydrafacial, laser)都係平均$8xx。我以前做Guinot間店開course都成$7xx, 咁多年都只係微電流導入,冇新野。
我都有幫趁下小店做Caresys無針導入眼臉+肩頸massage都唔使$400又可按需要加少少錢upgrade 做hydro peel), 補濕效果更持久, 間中又可做is Clinical酵素treatment 都係幾百蚊。

水晶宮

Elenalan 發表於 18-5-19 10:35
Guinot facial已經好out下,又唔平,現在咁多選擇唔會揀佢。我好耐以前都做過幾年Guinot facial, 除了補濕 ...

我只係純分享冇野賣亦唔做referral, 我同時做緊幾間店各有各好壞。

大宅

Elenalan 發表於 18-5-19 10:35
Guinot facial已經好out下,又唔平,現在咁多選擇唔會揀佢。我好耐以前都做過幾年Guinot facial, 除了補濕 ...

原來好 out 架喇[/s
結左婚後都無點做,但真係敵不過歲月。等我仲join左plan tim, 好采不限做咩,做按摩都得。
請教一下,咩叫品牌facial?
學下野先,或者下次去睇下佢有冇其他野做。
謝謝。

水晶宮

Concon830 發表於 18-5-19 15:06
原來好 out 架喇[/s
結左婚後都無點做,但真係敵不過歲月。等我仲j ...

其實Guinot facial唔係話差,只係現在選擇多,唔使做c一部機。我覺得Guinot部機做眼係幾好架,效果明顯過做面。
品牌facial我做過Lancome和Dior。

侯爵府

回覆樓主

Products are not that good

大宅

Shellyxlk 發表於 18-5-19 16:04
Products are not that good

無呀,無諗過買product呀。 見啲人成日話買貴product 不如出去做下啲機。

首頁

尾頁

跳至