親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

過去幾個CNY都是住係ski in/out resort,實在太貴了,今年想住遠的,自架但無信心由機場開車到niseko,是否在niseko可以租車,短途比較有信心。太家請比的意見。謝謝

用戶要求終止服務

牛年勳章

回覆樓主

我無經驗,不過見好多民宿都可以代為安排niseko租車,我估自己租都可以。唔知 niseko 有無 Toyota 呢類方便遊客嘅租車公司,local d 嘅點都有。
未經許可,請勿轉載

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

DearDaniel 發表於 18-5-30 09:36
過去幾個CNY都是住係ski in/out resort,實在太貴了,今年想住遠的,自架但無信心由機場開車到niseko,是否在 ...
你可以上租車官網睇,佢地有分店資料。
或者去 google map 查左二世古之後再打「レンタカー」/「rent a car」就會出到個附近邊到有得租車。

toyota係有,但唔知你點去二世古,
如果你想搵近某D車站,
或者要接送,
就要再搵。
http://www.toyotarentacar.net/shop/niseko/

大宅

shinku 發表於 18-5-30 14:43
你可以上租車官網睇,佢地有分店資料。
或者去 google map 查左二世古之後再打「レンタカー」/「rent a ca ...

Thx ! 我都查過Toyota 應該有,但要到年尾先可以book

大宅

大笨鐘 發表於 18-5-30 09:48
我無經驗,不過見好多民宿都可以代為安排niseko租車,我估自己租都可以。唔知 niseko 有無 Toyota 呢類方便 ...

:mother:

大宅

DearDaniel 發表於 18-5-30 14:49
:mother:

Sorry,我以為個公仔係谢謝

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

DearDaniel 發表於 18-5-30 14:48
Thx ! 我都查過Toyota 應該有,但要到年尾先可以book
的確係唔可以咁早 book,查定資料,到時再 book 就好

wcpcelia    發表於 18-5-30 16:41

子爵府

我知機場有巴士去二世古

子爵府

http://www.access-n.jp/winter2017/sp/en/skibus/rusutsu_niseko/

可以做reference

用戶要求終止服務

牛年勳章

DearDaniel 發表於 18-5-30 14:50
Sorry,我以為個公仔係谢謝

唔緊要!
未經許可,請勿轉載

公爵府

DearDaniel 發表於 18-5-30 09:36
過去幾個CNY都是住係ski in/out resort,實在太貴了,今年想住遠的,自架但無信心由機場開車到niseko,是否在 ...
有嘅,當年我住 Niseko Central 嘅 apartment,Toyota rent a car 可以直程喺 Niseko Central 嘅 office (upper hirafu village)攞車。但如果唔住佢地嘅 apartment,我就唔清楚是否可以有咁嘅安排

首頁

尾頁

跳至