使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我好肯定我login in name 同密碼冇錯,但就話我錯。係咪禁了我舊acc 言?請通知

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

我由始至終冇改過密碼,希望你們跟進。因舊acc用了超過10年有感情,但當時登記的email 已失效

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

活C人 發表於 18-6-4 08:31
我好肯定我login in name 同密碼冇錯,但就話我錯。係咪禁了我舊acc 言?請通知
...
你好,請問是使用哪一個瀏覽器出現以上情況 ? 如在 BK app 登入,使用同一組登入密碼,是否可以 ? 謝謝 !

男爵府

特派員 發表於 18-6-4 10:28
你好,請問是使用哪一個瀏覽器出現以上情況 ? 如在 BK app 登入,使用同一組登入密碼,是否可以 ? 謝謝 ! ...

網頁或apps 都入唔到

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

活C人 發表於 18-6-4 10:43
網頁或apps 都入唔到
你好,已 PM 閣下,請將帳戶資料給我,謝謝 !

複式洋房

我都係,個app話我密碼已被更改,好懷疑係咪比人hack入左改左password

管理員

ktppl 發表於 18-6-5 09:39
我都係,個app話我密碼已被更改,好懷疑係咪比人hack入左改左password
你好,請問是哪一個帳戶出現以上問題 ? 可以將帳戶資料 PM 給我,謝謝 !

民房

回覆樓主:

我都出現同樣情況,登入密碼從沒變更過,當初註冊時用的email已失效,現在無法登入。

超級版主

超級版主

大灰熊比 發表於 18-6-9 13:08
我都出現同樣情況,登入密碼從沒變更過,當初註冊時用的email已失效,現在無法登入。
...

將登入唔到帳戶資料發給管理員 , 佢地會幫你查 , 但要星期一覆
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

民房

bktcc 發表於 18-6-9 14:02
將登入唔到帳戶資料發給管理員 , 佢地會幫你查 , 但要星期一覆
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/up ...

已填,謝謝。

首頁

尾頁

跳至