婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

99一人湊兩B, 我知道佢真係用心湊B, 明白佢好辛苦, 有時睇唔到咁多. 不過我真係好擔心, 我覺得有危險但99覺得無問題咁先驚.

1. 阿女隻腳損左, 細菌感染發炎含膿流血水, 99 覺得無問題唔洗睇醫生
2. 阿女咳到甩肺, 成晚要我坐向度抱住先訓到, 99 咁都話無病唔洗睇醫生, 仲叫阿女同表姐(大阿女一個月既BB)咀對咀錫錫. 99 話咳就食百合止咳, 日日食食到我阿女肚痾痾黏液痾水, 99 話咁先好呀, 排毒喎
3. 為慳錢成日唔換片, up 到阿女有念珠菌, 99唔覺得有問題, 仲鬧阿女: 乜你個pat pat 咁差架
4. 阿女向枱面拎左支鉛筆黎食, 99 話唔驚, 無筆芯既. 但我個女行都未行得隠, 如果唔小心仆一仆, 咁就 bye bye 啦
5. 以我所知所見... 俾阿女玩毛豆/ 紅腰豆/ 開心果/ 電芯, 我個女係咩都會放入口, 細粒又硬既野唔該唔好俾阿女玩啦, 仲要俾佢玩得黎唔睇實, 我好驚哽親都無人知. 99 話我乜都唔俾架, 應該要俾阿女接觸多d新事物. 明明連成人飯99 都話太硬唔俾阿女食怕哽親.

滾水淥腳淥到阿女甩皮, 向屋企仆親仆爆咀腫晒流血, 呢 d 都算啦, 99 都唔想既. 我有同99講咁樣唔好, 但99 話明知我唔鍾意都會照做. c6覺得係我太緊張, 佢話99識湊架啦, 洗乜擔心. 我知... 俾得人地湊就無得咁多要求, 我都想自己湊但經濟唔許可. 唉! 我都係唔知可以同邊講, 上黎BK呻下.

珍珠宮

回覆樓主:

你肯定你仲要繼續俾99湊?

子爵府

Yellow_Bean 發表於 18-6-9 00:08
99一人湊兩B, 我知道佢真係用心湊B, 明白佢好辛苦, 有時睇唔到咁多. 不過我真係好擔心, 我覺得有危險但99覺 ...

1. 阿女隻腳損左, 細菌感染發炎含膿流血水, 99 覺得無問題唔洗睇醫生

咁你自己都可以帶個女去睇醫生

2. 阿女咳到甩肺, 成晚要我坐向度抱住先訓到, 99 咁都話無病唔洗睇醫生, 仲叫阿女同表姐(大阿女一個月既BB)咀對咀錫錫. 99 話咳就食百合止咳, 日日食食到我阿女肚痾痾黏液痾水, 99 話咁先好呀, 排毒喎

你99 覺得唔使睇醫生
咁你係阿媽你帶個女去睇囉

3. 為慳錢成日唔換片, up 到阿女有念珠菌, 99唔覺得有問題, 仲鬧阿女: 乜你個pat pat 咁差架

看開D 望個女快D戒片

4. 阿女向枱面拎左支鉛筆黎食, 99 話唔驚, 無筆芯既. 但我個女行都未行得隠, 如果唔小心仆一仆, 咁就 bye bye 啦

掉晒D鉛筆冇交嗌

5. 以我所知所見... 俾阿女玩毛豆/ 紅腰豆/ 開心果/ 電芯, 我個女係咩都會放入口, 細粒又硬既野唔該唔好俾阿女玩啦, 仲要俾佢玩得黎唔睇實, 我好驚哽親都無人知. 99 話我乜都唔俾架, 應該要俾阿女接觸多d新事物. 明明連成人飯99 都話太硬唔俾阿女食怕哽親.

都係死症 一係抌鬼晒啲紅豆綠豆電芯開心果

滾水淥腳淥到阿女甩皮, 向屋企仆親仆爆咀腫晒流血, 呢 d 都算啦, 99 都唔想既. 我有同99講咁樣唔好, 但99 話明知我唔鍾意都會照做. c6覺得係我太緊張, 佢話99識湊架啦, 洗乜擔心. 我知... 俾得人地湊就無得咁多要求, 我都想自己湊但經濟唔許可. 唉! 我都係唔知可以同邊講, 上黎BK呻下.

唔係你太緊張 只係佢湊佢話事
講真可以點 一係反面 一係要你老公開口
再唔係搵人湊
不過滾水淥腳 真係無言
淥到面成世點見人

複式洋房

回覆樓主:

意外意外,意料之外,一個婆婆湊兩個,一定吃力,凑到你個女損手爛腳,我唔係話有心,但係,我絕對唔放心交俾佢

別墅

99一人湊兩B, 我知道佢真係用心湊B, 明白佢好辛苦, 有時睇唔到咁多. 不過我真係好擔心, 我覺得有危險但99覺 ...

你好忍得!但都好無奈。不過如果係我已經帶左女去睇醫生

大宅

回覆樓主:

我唔會比佢湊。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆樓主

我點都會拎返個囡自己湊,太差。
遲下個囡出意外後悔一世

珍珠宮

回覆樓主:

想知道另一個bb又如何……
幸福肥師奶

公爵府

回覆樓主:

我會自己湊or轉人湊。

伯爵府

回覆樓主

你真係覺得無問題?
咁同天生天養有咩分別?

水晶宮

湊兩個差一個月既bb
虐兒兼虐老
佢唔帶咪你帶去睇醫生囉、搞成嘩你仲要佢湊

男爵府

咁落去太危險。遲早出人命。
經濟許可嗎? 自已做 ftm 湊番啦

別墅

回覆樓主:

你奶奶能力及觀念都不合適湊BB,
一定要諗辦法,否則危害到BB生命啦!

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

你都仲可以忍呀,搵過其他人湊啦!

子爵府

回覆樓主:

你老公真係有趣,咁都話冇嘢。

樓主,你唔好將責任推比99,你先係阿媽。

子爵府

我接受唔到, 比我窮到住劏房, 自己日日捱面包, 我都一定會自己湊返

大宅

回覆樓主:

雖然話俾99湊姐。睇醫生你都可以話事自己決定架。佢唔肯帶咪帶佢睇。俾我既話一定帶佢睇醫生囉~

伯爵府

如果我係你,我唔會俾佢湊,同埋佢睇醫生

伯爵府

你99一d危險意識都冇喎,唔可以比佢照顧la,好危險,到時後悔就遲

複式洋房

回覆樓主

請工人得唔得?幫輕下奶奶之餘對你地經濟唔會太大影響

尿片問題你可以keep住買多幾包放喺度,同99講特價時買多左,用唔晒(bb過磅就要換大一個碼)就浪費,逼佢勤d換

首頁

尾頁

跳至