自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

alicialee1210 發表於 18-7-1 16:15
曾經以為佢真係一個好男人,懂得感恩有個照顧好家庭的老婆,放心讓佢在出面專心工作,原來又是假人一個
...

我嗰時睇節目都好喜歡海之子。所以而家佢甘我更

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

dashtang01 發表於 18-7-1 16:17
我嗰時睇節目都好喜歡海之子。所以而家佢甘我更

果時我都覺得佢唔錯,睇節目時反而覺得另一個爸爸仲花fit, 點知真係人不可以貌相
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

alicialee1210 發表於 18-7-1 16:20
果時我都覺得佢唔錯,睇節目時反而覺得另一個爸爸仲花fit, 點知真係人不可以貌相
...

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

侯爵府

alicialee1210 發表於 18-7-1 16:20
...

係囉,真係估唔到...

伯爵府

...

人不可貌相

9成9同個男人有關!

侯爵府

dashtang01 發表於 18-7-1 15:41
海之子反撃

佢真係幾過份哦 有小三仲咁講野

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Supertalkative 發表於 18-7-1 17:35

人不可貌相

邊度搵出來?
有些路啊,只能一個人走

男爵府

alicialee1210 發表於 18-7-1 17:48
邊度搵出來?

你打海之子xx
係個page入面就人搵到兩公婆fb

子爵府

dashtang01 發表於 18-7-1 16:08
完全似係傳統嗰種。你平時淨係掛住兩個細路唔理我,我搵第個囉

諷刺嘅係佢之前個post 多謝老婆 ...

海之子個樣真係
多多錢我都唔制

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

上年年尾個男仲話pass左個考試辛苦晒最愛既太太
跟住早兩三個月前個女的fb開始有寫d帶暗示既內容
應該係今年年頭開始有暗湧,最近頂唔住攤牌炒大鑊

大宅

回覆樓主:

男人 [/

大宅

海之子反撃

大宅

...

同感

伯爵府

alicialee1210 發表於 18-7-1 17:48
邊度搵出來?

佢地個page ! 每個post 都有暗示,呢個係其中一個hashtag ,都好明顯下!
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

寶石宮

Supertalkative 發表於 18-7-1 22:11
佢地個page ! 每個post 都有暗示,呢個係其中一個hashtag ,都好明顯下!

睇到了,每個都有暗示,應該都真係發生了一些唔愉快事情
有些路啊,只能一個人走

珍珠宮

海之子反撃

更加睇佢唔起
只係d敢做唔敢認既人先會將責任推卸比老婆
關係破裂從來都唔係出軌藉口

大宅

hippoo 發表於 18-6-30 23:48

個醫生成日話娶咗個靚老婆,但係其實個老婆個樣好MK ,有啲似 ...

仲要把聲好粗

珍珠宮

回覆樓主:

海之子真係超賤,成對仔女唔使理啦
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

公爵府

dashtang01 發表於 18-7-1 16:00
我都覺。同人哋講話自己老婆都有錯冇分別
大佬,如果你真係有外遇的話又點計呀
...

即係比藉口自己有外遇,呢個男人一開始已經覺得佢外表好差好差,係因為佢係醫生先留意下,佢個外型外表都好市井,冇外在美連內在美都冇,唯一有既就係佢既醫生身份
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

大宅

shop_baby 發表於 18-7-2 00:38
即係比藉口自己有外遇,呢個男人一開始已經覺得佢外表好差好差,係因為佢係醫生先留意下,佢個外型外表都 ...

首頁
45678...12

尾頁

跳至