親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yisu 發表於 18-7-1 23:35
回覆 good_pig 的帖子

多謝樓主及各位指點,我想帶小朋友去玩,去什麼地方好玩呢? 住乜地方? 你們在邊度 ...

我都係 expedia 訂華夏
我貪佢有直通大巴去香港

小朋友幾大呀?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

跟住約左個本地frd唱k
買coupon 好平

寶石宮

回覆樓主:

再去左花城匯,商場好多食店,仲睇廣州塔

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

Kboss好正呀! 環境同食物似乎唔錯,價錢好扺

寶石宮

yisu 發表於 18-7-2 09:01

Kboss好正呀! 環境同食物似乎唔錯,價錢好扺

係呀,但我唔知外地人買唔買到coupon

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

good_pig 發表於 18-7-2 09:19
係呀,但我唔知外地人買唔買到coupon

我上次用大眾點評,有團購呀。不過要縛內地信用卡/戶口果d,驗證內地手機係一定
所以我呢d港燦無份

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

我黎緊住呢間,1470++係兩房套房價錢

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 18-7-2 15:13
我上次用大眾點評,有團購呀。不過要縛內地信用卡/戶口果d,驗證內地手機係一定
所以我呢d港燦無份

so sad

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 18-7-2 15:15

我住過一次天河,都係覺得舊呢面岩feel d

男爵府

回覆 Charlotte_mom 的帖子

請$1470住多少天?

男爵府

本地人可買Coupon$79位?唱幾耐?不包任食?

寶石宮

yisu 發表於 18-7-2 17:45

本地人可買Coupon$79位?唱幾耐?不包任食?

kbuffet + 唱3個鐘,大眾點評app買,promo完就可能冇

王國長老

yisu 發表於 18-7-2 17:41
回覆 Charlotte_mom 的帖子

請$1470住多少天?

每晚
因兩個細路都中學生,無得慳喇!

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 18-7-2 18:43

每晚

套房係貴dd, 我住華廈就$500/晚
不過就普通房

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

good_pig 發表於 18-6-30 16:04
梗係要飲茶啦
@蝦餃妹
消費: rmb 170

請問在廣州住那區的酒店較方便,在酒店附近周圍食、行?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 18-7-2 15:15

可否住2成人+2個18歲以下?
我睇緊天河Hilton套房(1房only),寫可住2+2(under 18)。

寶石宮

wawaliluk 發表於 18-7-3 07:42

北京路/上下九附近

今次我地住海珠廣場站,都近北京路(行3個字左右)/地鐵一個站

王國長老

good_pig 發表於 18-7-2 22:33
套房係貴dd, 我住華廈就$500/晚
不過就普通房

你一人我4人,所以我覺得抵左

王國長老

wawaliluk 發表於 18-7-3 07:42

你試搵「捷登都會」,有幾間
我上次住都ok,係c6 嘰嘰吉吉嫌3嫌4(佢唔太接受到非大品牌果d)
地理位置好好,地鐵站公園前出就係。(公園前係大站去邊都方便,捷登都會都算大商場)
捷登都會係一個mall,mall連服務住宅,但有分租,所以入面幾間酒店quality都大同小異,差在大床+梳化定雙床定點

王國長老

wawaliluk 發表於 18-7-3 07:46

可否住2成人+2個18歲以下?

睇清楚,有時d酒店網好衰,兩張雙人床塞得落就叫4人
上次去捷登果間係兩大床,所謂都叫分開(有玻璃間開)
https://www.hotels.com/ho653603/?pa=1&tab=description&q-room-0-adults=4&YGF=14&MGT=2&WOE=1&WOD=6&ZSX=1&SYE=1&q-room-0-children=0#:WO:wo0
今次fraser就講明兩房套房
https://www.hotels.com/ho431740/?as-srs-report=HomePage%7CAutoS%7CHOTEL%7CFraser%20gua%7C0%7C0%7C0%7C4%7C1%7C4%7C431740&q-check-out=2018-10-01&tab=description&q-room-0-adults=4&YGF=14&q-check-in=2018-09-29&MGT=2&WOE=1&WOD=6&ZSX=1&SYE=1&q-room-0-children=0

首頁

尾頁

跳至