自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

見到個小朋友被中年老師用間尺打,擰耳仔,恐嚇用釘書釘(塊面)....

太過份

星期一一定睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無人認到係邊間?

用戶要求終止服務

cy101 發表於 18-7-6 20:05
有無人認到係邊間?

簡直不能接受

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俾學生家長見到, 實嚇C!!!

珍珠宮

cy101 發表於 18-7-6 20:05
有無人認到係邊間?
睇到我嘩嘩聲!其實係咪拉得啦!

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

南丁媽咪 發表於 18-7-6 20:04
見到個小朋友被中年老師用間尺打,擰耳仔,恐嚇用釘書釘(塊面)....

太過份

睇預告都好恐怖, 可以告佢虐待兒童

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁恐怖?星期一一定要睇
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

TingTing 發表於 18-7-6 20:08
睇到我嘩嘩聲!其實係咪拉得啦!
應該無得否認有打人LA!!! 有晒片!

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得有某些家長同意體罰而家d細路咁叻,實會返去講,而且咁容易比人影到,家長無可能唔知

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

訂書機 好恐怖

琥珀宮

邊個影? 學生? 其他職員/老C?

大宅

太過份

5系自己個仔,聽到拍拍聲都肉疼呀
比較同計較都一樣令自己唔開心

水晶宮

回覆樓主:

星期一睇,起呢個囡人底

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

伯爵府

2018復活節勳章

心肝寶貝仔 發表於 18-7-6 20:34
星期一睇,起呢個囡人底

her and which one?

寶石宮

2023年兔年勳章

太過份

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

太過份

香港發生?
唔係化?

首頁

尾頁

跳至