美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我飲了 isotonix opc3 後 皮膚好咗,斑淡咗,最重要係連 m 痛都冇咁痛,你地會飲咩 supplement 幫助。

大宅

回覆樓主

其實好多補充品都有呢個效果,呢間都食過,不過頂唔順佢哋d假人,就其嗰個偽史人,知你唔係全部用呢間公司,私下send message 話你,所以我就唔俾生意佢,唔食唔駛死,世界上唔會得一個product 係work嘅

侯爵府

HappyJacky 發表於 18-7-18 14:56
我飲了 isotonix opc3 後 皮膚好咗,斑淡咗,最重要係連 m 痛都冇咁痛,你地會飲咩 supplement 幫助。
...

我飲緊喎~ 但唔覺有咩效果~ 第二set都就飲完... 應該唔會再買...

大宅

babybabywanted 發表於 18-7-21 01:32
我飲緊喎~ 但唔覺有咩效果~ 第二set都就飲完... 應該唔會再買...

可能個個人的效果都唔同,有朋友飲了2個月2樽,她的私處有粒好似紅豆咁大粒的瘤都冇咗,這粒瘤跟了她10年,年年婦科檢查都問醫生,醫生話佢唔大唔痛可以唔理,佢只係飲了2個月就冇咗粒野,我朋友咪當保健囉。

侯爵府

HappyJacky 發表於 18-7-21 14:16
可能個個人的效果都唔同,有朋友飲了2個月2樽,她的私處有粒好似紅豆咁大粒的瘤都冇咗,這粒瘤跟了她10年 ...

我一set3支喎~~

大宅

babybabywanted 發表於 18-7-21 21:07
我一set3支喎~~

你飲邊3枝, 我朋友飲 opc3 和白藜蘆醇沖飲。

子爵府

HappyJacky 發表於 18-7-18 14:56
...

幾年前有飲佢d supplement,都有買過其他野用,係好記得初期個「好轉反應」好大,但我飲幾樽又唔覺有咩大改善,洗頭水嗰d唔係差、但又唔算特別好,價錢唔算平(我已經唔記得價錢,太耐),買野用唔方便,同埋嗰時成日sell咩入會又下線,係呢樣好煩。
近期都係訂iherbs,食左頂多半年,效果未太明顯,但勝在有group睇意見,iherbs都有評價,價錢亦平過hk好多,美國訂到hk最快試過4日就收貨,所以暫時都keep住試iherbs野為主啦,香港d supplement閒閒地都幾百,又最少都試三個月,計落就貴好多

子爵府

babybabywanted 發表於 18-7-21 01:32

我當年最初係opc、白藜、同埋好似重有支鈣

首頁

尾頁

跳至