網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

作為一個 “曾經的水晶狂熱分子”,一般水晶飾物,都已經唔太能夠打動到我架嘞 反而水晶擺設,我依然大愛,遇到平靚正嘅,都忍唔住手
呢兩個星期,淘寶直播時搶咗幾件,埋單都只係四佰幾人仔!真心超值

cloverliu    發表於 18-9-16 20:41
Cheuk2012    發表於 18-9-11 22:52

大宅

請問有冇LINK??
同埋點樣知擺邊個位好D??
驚擺錯位, 成個運程錯晒

男爵府

Kayaya 發表於 18-7-25 10:22
請問有冇LINK??
同埋點樣知擺邊個位好D??
驚擺錯位, 成個運程錯晒 ...

【灵光水晶东海店】http://m.tb.cn/h.32y3jvj 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€Ay5vb0IJJhy€后咑閞(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

擺位我好隨意架咋!細件放飾柜,大件先擺出嚟

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主

那麼多呀

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

依d野唔識睇,好難講既,眼鏡片都係一塊透明片,但有d賣千幾,有d幾百

男爵府

sfll 發表於 18-7-27 17:07
那麼多呀

唔多啦!仲睇中咗兩件添呀 不過佢太好生意嘞!佢件貨d相影到唔清唔楚咁,叫佢實拍兩張清d嘅相嚟睇下,客服居然叫我拍下付款,備注發貨前拍照喎
佢都儍儍哋嘅,雖然佢係平,但我連件貨都睇唔真,點買呀?

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主

灵光依家都係走平民路線,不同的是老闆凱走咗去隔離間房開了另外一個直播室而已。以前就每種貨都上條link.

男爵府

sfll 發表於 18-7-27 20:03
灵光依家都係走平民路線,不同的是老闆凱走咗去隔離間房開了另外一個直播室而已。以前就每種貨都上條link.: ...

你上次介紹我睇瑞哥做直播,我久唔久都有睇架
佢同靈光各有好處啦!瑞哥慢吞吞,可以睇清楚件貨先搶;靈光就好似救火咁,件貨喺鏡頭前“揚一揚”,個樣都未睇真就要去搶

版主

小李子 發表於 18-7-27 20:35
你上次介紹我睇瑞哥做直播,我久唔久都有睇架
佢同靈光各有好處啦!瑞哥慢吞吞,可以睇清楚件貨 ...

灵光和另外一間叫MaoMao水晶是最初關注的,定時收看。
後來熱情開始淡泊,我又另覓他處,知道老闆再請了其他人加入我也很少進這兩個直播間了。

男爵府

sfll 發表於 18-7-28 01:21
灵光和另外一間叫MaoMao水晶是最初關注的,定時收看。
後來熱情開始淡泊,我又另覓他處,知道老闆再請了其 ...

mao mao 我久唔久都有睇,但就只幫襯過一次咁大把。始終靈光就平d同多花臣d,不過人太多,貨都未睇真就要鬥快搶,好求其囉 沛遙就可以睇真d,但瑞哥d節奏都幾慢下,睇到手機冇電,都唔係介紹到好多貨 mao mao 就覺得佢貨色一般,冇乜驚喜

版主

小李子 發表於 18-7-28 03:44
mao mao 我久唔久都有睇,但就只幫襯過一次咁大把。始終靈光就平d同多花臣d,不過人太多,貨都未睇真就要 ...

所以江山歷代,只是換過班諸侯。粉絲也面目全非。

子爵府

小李子 發表於 18-7-25 16:07
【灵光水晶东海店】http://m.tb.cn/h.32y3jvj 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€Ay5vb0IJJh ...

在直播間的主播名稱是什麽? 直播未必看得到,但想看回播

子爵府

回覆樓主:

見到好多同類水晶飾物,但唔識分怕買到假嘢..

男爵府

Bling11 發表於 18-7-28 09:44
在直播間的主播名稱是什麽? 直播未必看得到,但想看回播

靈光有幾個主播,我比較鍾意睇小哥同小魚。因為我都係經佢地買到心頭好嘅
至於怕買到假嘢,就要睇你自己對水晶嘅認識嘞

版主

回覆樓主

真真⋯⋯假假⋯⋯ 只要相信他

張衛健 首本名曲

男爵府

sfll 發表於 18-7-28 16:29
真真⋯⋯假假⋯⋯ 只要相信他

張衛健 首本名曲

我比较喜欢…… 杜德偉同葉倩文嘅 “信自己” 喎

版主

小李子 發表於 18-7-28 16:35
我比较喜欢…… 杜德偉同葉倩文嘅 “信自己” 喎

試試唱 “卡門”

愛情不過是一件普通的玩意 一點也不稀奇
男人在她的眼裏 是消遣的東西 有什麼了不起?
La Mour 什麼叫情 什麼叫意 還不是大家自己騙自己
什麼叫癡 什麼叫迷 還不是男的女的在作戲
你要是愛上了她 你就自己找霉氣
她要是愛上了你 你就死在她手裏

版主

回覆樓主

小李子,在嗎?

男爵府

sfll 發表於 18-9-11 22:32
小李子,在嗎?

琥珀宮

回覆 小李子 的帖子

Very nice

首頁

尾頁

跳至