親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

又返嚟呢度啦

Cheuk2012    發表於 18-8-15 23:56

男爵府

係邊間, 我都諗緊出年去, 分享埋你行程, 謝謝

男爵府

甜姐兒 發表於 18-8-5 13:05
係邊間, 我都諗緊出年去, 分享埋你行程, 謝謝

Peppers soul

wcpcelia    發表於 18-8-5 20:03

大宅

Vicky1014 發表於 18-8-5 12:30
又返嚟呢度啦
環境好靚, 天氣好嗎?

子爵府

Vicky1014 發表於 18-8-5 12:30
又返嚟呢度啦

(emoji)

大宅

回覆 Vicky1014 的帖子

Pepper Soul個view真係好靚but巧貴,我哋住緊Circle on Cavill

男爵府

tinkerbell2004 發表於 18-8-7 22:09
環境好靚, 天氣好嗎?

天氣非常之好
日頭有陽光好warm, 夜晚涼少少

Cheuk2012    發表於 18-8-15 23:56

男爵府

章太郎 發表於 18-8-7 23:51
有無行程分享下?

我冇plan行程㗎, 因為成日都過嚟, 今次留三個星期, 帶吓啲小朋友去沙灘, 草地玩, weekdays兩個仔要去Miami泳隊操水.
不過每次一定會去seaworld, Currumbin sanctuary, paradise country, 同埋去唔同嘅markets, 周圍食下野咁

琥珀宮

多謝分享靚相

男爵府

Brittanyjas 發表於 18-8-8 05:20

Pepper Soul個view真係好靚but巧貴,我哋住緊Circle on Cavill

想問Circle on Cavill 位置方便嗎?正唔正?謝謝

大宅

回覆 lubb 的帖子

我個人覺得正...我哋住兩臥室海景帶spa+每天有house keeping房種,地方非常濶落又有廚房可煮食,又可以洗衫同乾衣機,唔駛帶咁多衣服,有個特大露台而且樓下正是超市,附近也有很多食肆。

男爵府

Brittanyjas 發表於 18-8-16 19:00
回覆 lubb 的帖子

我個人覺得正...我哋住兩臥室海景帶spa+每天有house keeping房種,地方非常濶落又有廚房 ...

謝謝呀

子爵府

Brittanyjas 發表於 18-8-16 19:00
回覆 lubb 的帖子

我個人覺得正...我哋住兩臥室海景帶spa+每天有house keeping房種,地方非常濶落又有廚房 ...

你係邊度book有清潔? 我係booking.cxx book 但唔知點解入住後話冇清潔服務,佢又冇寫明冇清潔, 因為我見有啲係有講明冇清潔服務嘅, 價錢會平啲,我嗰度冇寫明,但係都冇清潔,唔知點解, 經呢個網站book咗咁多次房都未試過呢個情況 ,一直都有清潔服務, 之後住3晚 Q1都有簡單清潔, 譬如倒垃圾,換毛巾,鋪床咁, Cilcle on cavill 冇清潔服務連毛巾,厠紙,洗衣液都要去大堂攞返嚟,鬼咁肉酸,book嘅係二房海景溫泉套房, 但住24樓個海景都睇得唔係咁多, Q1住五十幾樓嗰view靚好多. 所以我唔會recommend我朋友住呢間Cilcle.

大宅

回覆 wendyyy 的帖子

我哋都係經booking.com訂, 佢哋每天早上都有倒垃圾、換毛巾、鋪床、沖涼洗頭液、加洗衣液,還記得有一個早上我哋還未出發佢哋已經按鐘來清潔,但煮食用具就要自己清潔,我哋住16樓。

子爵府

Brittanyjas 發表於 18-8-17 19:25
回覆 wendyyy 的帖子

我哋都係經booking.com訂, 佢哋每天早上都有倒垃圾、換毛巾、鋪床、沖涼洗頭液、加洗 ...

其實冇清潔都接受到。最起碼你要換毛巾,俾厠紙,倒垃圾呀, 要落去隔離座大堂攞真係好鬼肉酸.

別墅

wendyyy 發表於 18-8-17 22:05
其實冇清潔都接受到。最起碼你要換毛巾,俾厠紙,倒垃圾呀, 要落去隔離座大堂攞真係好鬼肉酸.
...

同意!我入住mantra circle 5天,交通確實方便,樓下就是超市,但酒店服務及衞生強差人意,房間地毯立次次,設備破舊,梳化大塵。燈壞了,抽油煙機冇反應,與前台服務員聯絡,話揾人上黎整,等極冇人,一個鐘後再問,又話宜家冇人得閒。結果前後反映2次都冇跟進,真嘥氣,令人極失望!
又試過打落前台問路,職員又話寫低張紙留喺Reception, 叫我隨時到取,第二朝落樓問,職員逐個櫃筒打開,又翻來翻去,結果話冇!

總括而言只能説地點方便,但下次一定不會入住!

男爵府

Vicky1014 發表於 18-8-12 10:11
我冇plan行程㗎, 因為成日都過嚟, 今次留三個星期, 帶吓啲小朋友去沙灘, 草地玩, weekdays兩個仔要去Miami ...

請問可否分享下有咩MARKETS好行和大概地址呀? THANK YOU!

大宅

gcmm 發表於 18-8-17 22:42
同意!我入住mantra circle 5天,交通確實方便,樓下就是超市,但酒店服務及衞生強差人意,房間地毯立次次 ...

我而家住緊H Residences,本來想住Circle on Cavill,但無晒房book唔到,仲諗住下年嚟住Circle添,咁要再搵吓有咩正嘅apartment

子爵府

cute_melody 發表於 18-8-18 09:28
我而家住緊H Residences,本來想住Circle on Cavill,但無晒房book唔到,仲諗住下年嚟住Circle添,咁要再 ...

Q1 景觀ok,房內光猛, 樓下有間意大利餐廳, 好味又唔貴.
係位置偏左啲啲.

子爵府

wendyyy 發表於 18-8-18 09:52
Q1 景觀ok,房內光猛, 樓下有間意大利餐廳, 好味又唔貴.
係位置偏左啲啲.
...

Q1, 海灘係由房望出去嘅,住51F.

首頁

尾頁

跳至