興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

20年前養過一隻西施,衣家唔係度⋯想返隻3-6個月既小型犬BB
🙏🏻如果有,歡迎PM

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可去SPCA 或狗狗義工領養 但如果你要名種 BB 狗應該唔會有人 PM 你囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

回覆 esmehouse 的帖子

唔洗名種, 混都得~純粹想養隻小型犬
義工個D唔搵啦...見到好多都有唔同要求...
有就有, 無就無, 隨緣

我見之前有位都係咁出POST 都有人PM 佢, 咪試下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

hctong1120 發表於 18-8-17 12:11
回覆 esmehouse 的帖子

唔洗名種, 混都得~純粹想養隻小型犬
咁得閒上多 d SPCA 個網啦,有時會有 1-2 歲嘅小型犬等領養

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

回覆 hctong1120 的帖子

HKDR 最近有一批小型犬, 大部份年紀都吾大架, 可以去睇睇, 俾個機會等待領養既狗仔啊.
https://www.facebook.com/111369775542430/posts/2119081898104531/
Address: Shop A, G/F, 5 Wai Fung Street, Ap Lei Chau, Hong Kong

Opening Hours:
10a.m. to 6p.m. Every Day

首頁

尾頁

跳至