論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

救命

佢原本應該昨天回來

人唔見,電話唔聽

點算好?就開學

我星期一就要返工

「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

別墅

回覆 meia 的帖子

你CHECK 下佢有冇上機先啦, 不過都要打定輸數。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

續約放假?
2年滿約?
佢做成點?
有好多可能性
1) 可能未嘆夠。 若是, 因要錢用, 過一排會自動出現。
2) 可能欠貴利, 唔返你度, 揾第二份工。
3) 可能揾到另一份以為唔使做的筍工。

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

佢放假前你有無同佢簽過一份聲明,話如果佢no show就當佢自動離職?

每日望住佢哋就充滿力量啦!

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

下午終於收到佢what apps
話佢阿媽燒咗佢本passport
所以返唔到香港

搵鬼信佢

各位,請問一般印印要搞幾耐

邊度比較多現成工人姐姐?

水晶宮

meia 發表於 18-8-24 22:03
所以返唔到香港

咁你應該係whatsapp問佢, 咁係咪向你辭職, 唔再返工香港復職。

留抵whatsapp做證據。

wcpcelia    發表於 18-8-25 14:53
天空之城, 快樂之地

伯爵府

Thanks all
已通知ImmD
只希望快些請到人

大宅

meia 發表於 18-8-24 22:03
所以返唔到香港

近期搞大約3個月,我都想搵現成完約,但好難搵到⋯

大宅

回覆樓主

大假的人工你已經給了她?

伯爵府

回覆 noviasobb 的帖子

仲未畀

首頁

尾頁

跳至