單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

無奈無助,難以置信,卻是事實,男的欠債也做得出,仔女亦不理,有時間就見新歡,已日日見住的,回來只是酒店般,還有人洗衣,真不想再為他做牛做馬,但仔女即將成單親,不過一直是我照顧他們,過著單親多年,現今只是等他離開。賤女人豪無人性,搞到人仔女單親

男爵府

edith72 發表於 18-11-11 21:43
無奈無助,難以置信,卻是事實,男的欠債也做得出,仔女亦不理,有時間就見新歡,已日日見住的,回來只是酒 ...

為何還要給他洗衣服?

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

賤女人好偉大就真,噤嘅廢柴都有人接手,同佢講啱洗隨便拎去……
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

男爵府

如果佢仲係冇得救,就攪手續離婚喇 !
好好生活,單親都會快樂又自由。
加油 !

男爵府

catfitfit 發表於 18-11-30 12:48
賤女人好偉大就真,噤嘅廢柴都有人接手,同佢講啱洗隨便拎去……

當年我直頭想扎埋條紅絲帶,送佢比個女人。

最搞笑係前腳同佢離婚,個小三就後腳同前夫分手。
都唔知佢點搵呢的女人,死蠢,比人玩,人地搞到頭家散左。
我要返對細路,一二三趕佢搬走,不知幾輕鬆,以後唔使比佢呼呼喝喝,都唔知佢係咪痴既,無比家用,(家用我出既) ,仲要返到家,大爺咁款。

無腦既,彼此都有份工,自給自足,咩事要睇佢面色?
一直忍,忍到細路過左升中,就立刻動手,離婚。
真係放生大家。

我從來不會怪外面個小三,不會放錯重心。一個男人,有腦有操守既,唔會搞婚外情。
有種就離婚去搞第二個,最可恨係有家庭仲要出去搞的小妹妹。

首頁

尾頁

跳至