跳至

首頁

尾頁

複式洋房

這間創星教育中心新開都有數個月,
請問有冇其他媽媽的小朋友在這間上補習班呀?
你們覺得補得成績好嗎?

水晶宮

畀面勳章

原帖由 veravera 於 09-4-17 14:00 發表
這間創星教育中心新開都有數個月,
請問有冇其他媽媽的小朋友在這間上補習班呀?
你們覺得補得成績好嗎?

麻麻地 成日講$$$!好多補習社留堂補都唔計錢,但佢哋話補1.5鐘就個半鐘,未do完homework or默書未識晒都可以叫學生返屋企!要補鐘就計$$!成班後生仔女柴嘩嘩搞補習,都同小朋友相處得幾好ge,補習成效有好有壞咁啦!一味講原則制度,唔識人情世故,欠彈性,希望做得長啦!

民房

[quote]原帖由 701003 於 09-4-18 00:51 發表

屋企小朋友由新開張補習到現在,唔覺得他們成日講$$$,可能新開關係,都幾緊張久不久打電話講小朋友學習情況。考試前,又加長補習時間連星期六都要補,不用加 $$$ 。小朋友成績有小小進步, 不過仍要觀察多一些時間才知好不好。

水晶宮

畀面勳章

原帖由 qquan 於 09-4-18 10:22 發表
[quote]原帖由 701003 於 09-4-18 00:51 發表

屋企小朋友由新開張補習到現在,唔覺得他們成日講$$$,可能新開關係,都幾緊張久不久打電話講小朋友學習情況。考試 ...

可能我唔好彩啦!我仔已經轉咗私人補習

民房

原帖由 701003 於 09-4-19 15:17 發表

可能我唔好彩啦!我仔已經轉咗私人補習

我好想知邊miss 成日同你講 $$$ ? 我都要小心D

複式洋房

我個小朋友都係o個度補習,都是一開張補到現在,
但是都沒有同我講$$$,不過就成日要補堂,補親都要幾個鐘,是否真的補多幾個鍾,個小朋友會吸收得多d呢?
小朋友回家同我講話個亞sir成日話佢蠢&成日攞枝筆指佢個頭,我又覺得小朋友都係唔識先來補習姐,你做補習老師都做得唔好,又做 lee d 動作,我就覺得唔係太好啦,我個小朋友都係補完習都返屋企同我話未做晒功課wo,亞sir 唔比佢做中文&常識呀叫我返屋企做,我又想問各位媽媽我們比小朋友去全科補習班都係想他們盡量做好d功課再回家呢?

別墅

嘩,指住話蠢都得,好似唔係咁好,
我個仔做功課好慢,所以我自己會同補習老師夾好,所有抄寫,同唔難就返屋企做,係補習班就做d佢唔係好應付到d功課,同溫書,如果不是,補幾耐都唔夠
原帖由 veravera 於 09-4-24 15:42 發表
但是都沒有同我講$$$,不過就成日要補堂,補親都要幾個鐘,是否真的補多幾個鍾,個小朋友會吸收得多d呢?
小朋友回家同我講話個亞sir成日話佢蠢&成日攞枝筆指佢個頭,我又覺得小朋友 ...

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

指住黎鬧人又真係無品行!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

好媽媽勳章

個阿 SIR 真係冇品, 我會轉補習社:;pppp:

原帖由 veravera 於 09-4-24 15:42 發表
小朋友回家同我講話個亞sir成日話佢蠢&成日攞枝筆指佢個頭,我又覺得小朋友 ...

水晶宮

畀面勳章

原帖由 qquan 於 09-4-19 17:05 發表

我好想知邊miss 成日同你講 $$$ ? 我都要小心D

Not miss,係sir

複式洋房

係亞 SIR 呀,
所以我下個月都同小朋友轉另一間補習社OR 私人補習 .
等小朋友可以開心地學習.

大宅

請問你們是否講"大x活"對面那間?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

NO. OK 對面果間

原帖由 yiuma 於 09-5-3 20:48 發表
請問你們是否講"大x活"對面那間?
hello hello ~~

首頁

尾頁

跳至