親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

但我發覺50% Discount 的價錢同平時無Discount時的價格一樣, 怎樣才能取的Discount?

伯爵府

Benlee112014 發表於 18-11-26 17:39
但我發覺50% Discount 的價錢同平時無Discount時的價格一樣, 怎樣才能取的Discount? ...

正價50% discount 是常識吧!

瑪瑙宮

大廚勳章

Benlee112014 發表於 18-11-26 17:39
但我發覺50% Discount 的價錢同平時無Discount時的價格一樣, 怎樣才能取的Discount? ...

完咗啦。。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

回覆樓主

有啲日子冇做flash sale
有啲sale 完比平日super saver offer 平dd

不過sale 完咗

wcpcelia    發表於 18-11-27 18:59

大宅

價錢同50% off promo前的房價是一樣,所以想問問有經驗住過Hilton的是否真的有50%off?

瑪瑙宮

大廚勳章

Benlee112014 發表於 18-11-27 16:07
價錢同50% off promo前的房價是一樣,所以想問問有經驗住過Hilton的是否真的有50%off?
...

之前真係有架。。。我連續住左3年的50%。。但新宿個間我由2015復活節住半價連稅約16000yen。。。到舊年2017新宿已升到差不多半價也20000yen。。。今年再睇。。。23xxx仲未連稅。。又lounge 維修中。。。所以吾再book。。
我都有睇過今年半價嘅價錢。。除咗新宿嗰間係特別貴之外。。其他好似台場同東京灣都係同往年差不多。。大阪都係唔係太貴我感覺真係有50%。。。佢嘅半價當然係以正價嘅一半黎計。。喺平時有時有些日子都會有減價只係冇減到一半咁多。。。所以如果你平時有留意開就會覺得半價唔係平過平時好多。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

希望佢遲D再做特價,出年5月去名古屋佢只做到3月
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

瑪瑙宮

大廚勳章

hhmum 發表於 18-11-27 18:50
希望佢遲D再做特價,出年5月去名古屋佢只做到3月

我都想有名古屋嗰間做優惠啊不過有排都未等到因為我係11月啊
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁