親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有冇JM住過礁溪的綠動湯泉原宿 / 心曠神温泉渡假飯店? 如何? Thanks.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

3 個朋友, 第一次去宜蘭, 未 book 過民宿. 今次想住兩晚, 浸下溫泉 (未係台灣浸過), 去下宜蘭市, 羅東. 各位JM 如住過 / 留意過這兩間民宿, 請俾下意見, Thanks.

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

dw0501 發表於 18-11-30 13:24
3 個朋友, 第一次去宜蘭, 未 book 過民宿. 今次想住兩晚, 浸下溫泉 (未係台灣浸過), 去下宜蘭市, 羅東. ...
你 google 一下, 大把台灣 blog 介紹。

地道台灣人, 比較信得過。

以我睇過, 民宿的溫泉, 一般係引溫泉水入浴缸。

如果想享受溫泉,一定唔會揀民宿

別墅

dw0501 發表於 18-11-30 01:26
請問有冇JM住過礁溪的綠動湯泉原宿 / 心曠神温泉渡假飯店? 如何? Thanks.

我住過!幾好,早歺又好味.我訂豪華雙人房.不過佢個池是在房內.事乎你喜歡房外/房內,

珍珠宮

dw0501 發表於 18-11-30 01:26

住過後者,房好大,有室內浴池,幾乾淨,位置都好,樓下就系湯仔圍公園,行去火車站都系15分鐘

侯爵府

LuckyStar 發表於 18-12-1 17:46
我住過!幾好,早歺又好味.我訂豪華雙人房.不過佢個池是在房內.事乎你喜歡房外/房內,
...
請問你住過那間? 心曠神怡? 如一月去, 冬天, 房外會否凍...

首頁

尾頁

跳至