心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

16/4做超聲波檢查時,發覺BB無心跳聲,即時入威院檢查結果都係一樣, 從來都無唸過咁嘅事會發生係我身上唔知點講...感覺好難受..........

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 minna12 於 09-4-18 17:12 發表
16/4做超聲波檢查時,發覺BB無心跳聲,即時入威院檢查結果都係一樣, 從來都無唸過咁嘅事會發生係我身上唔知點講...感覺好難受..........

樓主, 唔好難過, 要好好調理身體....加油

男爵府

養好身體等下一個BB出現,唔好咁難過喇...唯有係咁講

珊瑚宮

原帖由 minna12 於 09-4-18 17:12 發表
唔識點安慰你,不過最緊要好好照顧自己身體先呀

民房

take care, wait for another baby

子爵府

調理好自己,再黎過
得意事來,處之以淡。失意事來,處之以忍!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我知好難受,因我都同樣試過,不過傷心過後,調
好身體,再嚟過,我而家都有個健康乖巧嘅女,
你都可以,加油呀

珍珠宮

畀面勳章

Take good care and I hope you will have a healthy baby very soon

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

收拾心情養好身子要緊呀!

男爵府

take care............好好保重身體!
Cheers,

阿檬

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

振作,祝福你~~

男爵府

好好保重身體!
調理好身體, 放鬆心情!

大宅

唔好太傷心,而家最重要好好調理身體,大把機會再生個~

洋房

我明白你好難過,不過,難過一陣好嘞,唔好咁耐呀.....

BB 離開你嘅原因可以有好多個,但係呀Q啲咁諗,可能因為佢嫌自己今次唔夠好,所以出年先再嚟過呢?!

喜歡BB嘅人最終都會有自己BB嘅,你放心啦,下一個BB一定係超水準之作!

其實每一次懷孕都唔一定可以順利生出BB嘅,人體真係好奇妙,世事亦好無常,我都試過有一個BB兩個月就無咗,無出世到,有時我都會諗,可能係因為我同佢之間嘅緣份太薄啦....,不過點都好啦,都係嗰句,傷心一陣就足夠,因為你仲有好多事情要做,例如調理好身體咁啦!

女人一向比男人堅強好多,希望你都係其中嘅一個!預祝你出年有個超水準嘅肥B!!!!!!!!  好姊妹,我支持你!

大宅

保重身體,一定會有下個機會,比心機。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好唔開心啦...調理好身體先啦

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

對一定要調理身子, 我明白你既痛唔係外人能明白, 但唔開心, 都要多休息, 食多o的有營養既野, 知道嗎?

加油!!!!

大宅

多謝你哋嘅支持........我會加油ka la

別墅

精緻種植勳章

唔好難過, 就當呢個bb跟你無緣, 上天自會安排~
我8年前,身邊二個朋友跟我在一時期有左, 只有我既跟唔到我:-(, 打後幾年.....我仲以為呢世人唔會有機會有小朋友..點知忽然亞老天爺賜左一個食共訓,整日笑口常開既小朋友比我, 所以妳唔好咁難過, 上天一定會安排一個更好嘅比妳!!!
加油呀))))

大宅

Hi minna12,

Actually, it is very common and it's not your fault. It's happened to me twice too. But, now I have two adorable kids. So, please don't give much pressure to yourself.

Probably, it's an arrangement by God to urge you to prepare yourself a stronger body before receiving a baby. You know, bearing a baby is not as difficult as bringing it up. The road ahead is very long. So, take the time and have more rest, eat healthy food, do something that will please yourself...
Gordon_No_4

首頁

尾頁

跳至