網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無人淘岩屋企大門,房門?
可推介下嗎?thx

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

諗住睇下有無人買過又覺得ok, 推介下邊間鋪 我就睇有無款岩心水咋,thx~

琥珀宮

大b豬 發表於 18-12-4 21:23
可推介下嗎?thx

度闊度尺寸最好減半分,香港天氣潮濕會發漲
如度105cm,造就104.5cm
n年前做大門奶過野,雖然都用到

水晶宮

大b豬 發表於 18-12-4 21:23
可推介下嗎?thx
我前排淘過呢間,做左三隻房門https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.808.65b07484mR6CxK&id=546336709808
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

kcpak 發表於 18-12-6 02:15
我前排淘過呢間,做左三隻房門https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.808.65b0748 ...

請問有無師傅上門度呎做門?

男爵府

我前排淘過呢間,做左三隻房門https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.808.65b0748 ...

請問你用邊間集運落hk? 見$ 唔貴你收貨未?品質你覺得可以嗎?thx

水晶宮

水草 發表於 18-12-8 13:45
請問有無師傅上門度呎做門?
我度好尺寸比佢,呢間應該無上門
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

大b豬 發表於 18-12-8 18:09
請問你用邊間集運落hk? 見$ 唔貴你收貨未?品質你覺得可以嗎?thx
運輸係同店傾好,運費是另付大約3百幾,~~我3隻門已經裝好,是我C6裝的~店家話係生態門,呢D名稱我唔識,但我C6話5百幾人仔一隻呢個價錢是可以的~佢會配埋鎖架,我想要圓型個隻鎖,要另加錢.....點知黎到唔岩位,佢都有退返鎖錢比我~

男爵府

kcpak 發表於 18-12-8 23:14
運輸係同店傾好,運費是另付大約3百幾,~~我3隻門已經裝好,是我C6裝的~店家話係生態門,呢D名稱我唔識,但我C6 ...

你意思係 3百幾人仔直落香港嗎?

水晶宮

大b豬 發表於 18-12-8 23:29
你意思係 3百幾人仔直落香港嗎?
是~但唔上樓,我係送去村屋,佢係村口唔入,因為有一級樓梯,是一步,唔係一層,佢加我價,我叫佢放係村口算啦~我講出黎係比大家參考..問清楚送上樓價錢

男爵府

kcpak 發表於 18-12-8 23:36
是~但唔上樓,我係送去村屋,佢係村口唔入,因為有一級樓梯,是一步,唔係一層,佢加我價,我叫佢放係村口算啦~我 ...

ok, 唔該晒,thx~~

男爵府

呢d門我香港見過$9xx連框一套門

首頁

尾頁

跳至