潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

更新: 多謝各位JM的寶貴意見
好幸運可以搵到我另一個都鍾意既款
就係Vanity Case的黑色中size
但原來唔可以crossbody, 但我之前係有見過JM可以架....
另外, 半島的SA真係好好, 款色好似比較齊

=============================
好開心 好開心 好開心
真係人生第一個咁貴的手袋, 仲要係夢寐以求既CC
雖然c6完全唔鍾意呢個款, 但係我自己就一見鍾情!!

在店度諗咗好耐, 因為想買個classic長青而款, 但我鍾意既黑牛金/銀都無, 所以一係等一係就買呢個...
個SA話係今季新款, 有齊經典款色的元素, 皮+銀鏈/格仔/孖C, 仲可以斜孭, 但我在官網搵唔到佢, 有冇JM知係咩款呀?同埋係咪真係咁差?如果係我仲他換其他款...

wcpcelia    發表於 18-12-27 14:49
ada0707    發表於 18-12-26 09:20
Cheuk2012    發表於 18-12-25 00:51

男爵府

Aeiing 發表於 18-12-24 22:37
好開心 好開心 好開心 (因為真係好開心所以要講3次)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

應該係好好襯衫款式

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

呢個款我覺得麻麻哋,不過你自己鍾意就得

大宅

Prefer classic, 其實classic medium 牛皮都成日有貨。

子爵府

自己喜歡就得
開心聖誕

男爵府

就係得我一個話好囉....我驚我自己會後悔咋...
其實都行過幾次, 都撞唔到有classic牛黑格, 唯一呢次係見到呢個款覺得幾特別

但講多2講又好似想轉返款
我影完就已經即係包返好, 就係怕會後悔

琥珀宮

回覆 Aeiing 的帖子

Very nice

男爵府

老實講呢個款俾我我會換,你SA所講嘅經典元素:皮/銀鏈/菱格/CC logo,其實好多袋都有。不過手袋好個人喜好,鍾意就唔好諗即刻開嚟用,猶豫就呢兩個禮拜多啲巡舖睇吓有冇心水換貨。舊年生日我老公聽SA講買咗個好搶手嘅Gabrielle backpack俾我做生日禮物,好多人鍾意但偏偏唔係我杯茶,我第二日已經落舖搵返個SA拎電話傾換貨,佢哋都好理解好helpful。
話哂你第一個CC咁開心,一定要揀個好鍾意嘅,如果係呢個就唔好諗喇,希望你好快揀啱可以開心孭出街!

男爵府

我個人鍾意classic flap,長青d

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

最緊要自己中意!
唔好換啦
用新袋過開心聖誕

男爵府

你驚會後悔,就代表呢個款唔係至愛,咁就當然換返啦,除非你係預左會再買

男爵府

Viviluby 發表於 18-12-25 01:09
老實講呢個款俾我我會換,你SA所講嘅經典元素:皮/銀鏈/菱格/CC logo,其實好多袋都有。不過手袋好個人喜好 ...

我其實最鍾意classic, 其次就係Flap/Camera Case, 但全部都係無黑色, 激死我....

我諗住會換架啦, 因為真係會驚會後悔
我C6就係唔鍾意果條銀色邊...

希望呢幾日可以換到有黑色的flap/camera/Vanity啦~~
想請教如果14日內都無我想要果個款, 係咪無得再extend或者變做credit note?

男爵府

english1221 發表於 18-12-25 01:17
我個人鍾意classic flap,長青d

我都係呀~ 可惜幾次都遇唔到有....

男爵府

katherine418 發表於 18-12-25 02:07
你驚會後悔,就代表呢個款唔係至愛,咁就當然換返啦,除非你係預左會再買
...

你講得啱, 呢個唔係我首選呀~
我諗住會換架啦, 因為真係會驚會後悔, 大拿拿幾皮野...

子爵府

Aeiing 發表於 18-12-25 00:46
就係得我一個話好囉....我驚我自己會後悔咋...
其實都行過幾次, 都撞唔到有classic牛黑格, 唯一呢次係見到 ...

會怕後悔即係都唔係太喜歡
咁換過個吧
呢款幾$呀?

男爵府

Aeiing 發表於 18-12-25 02:26
我其實最鍾意classic, 其次就係Flap/Camera Case, 但全部都係無黑色, 激死我....

我諗住會換架啦, 因為真 ...
以我所知冇得extend,只可換一次,credit note唔記得係咪冇咗,等其他jm答你
我上次都係想換黑色袋㗎,結果等唔到要咗深藍色,不過個款我好鍾意深藍都易襯,所以如果你睇啱都不妨拼吓其他顏色可能有驚喜

男爵府

merry Christmas

首頁

尾頁

跳至