潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我有個classic mini pouch未開,又用緊classic flap card holder,所以1516買唔買呢個好!呢個聽jm講係fit for mini20,係咪真架?

wcpcelia    發表於 19-1-9 15:04

男爵府

畀面勳章

買~好難等到黑牛

BBJOJO    發表於 19-1-9 21:15

男爵府

ada13133 發表於 19-1-9 12:40
我有個classic mini pouch未開,又用緊classic flap card holder,所以1516買唔買呢個好!呢個聽jm講係fit ...

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

如果呢隻係新款比舊款再長身啲㗎,2omini未必啱

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

因為我用緊舊款短身啲 放落mini都係啱啱好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

Buy la

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

KarenChris 發表於 19-1-9 12:55
買~好難等到黑牛

Agree

子爵府

我有個classic mini pouch未開,又用緊classic flap card holder,所以1516買唔買呢個好!呢個聽jm講係fit ...

唔買
因為真係剛剛好㗎咋
會擔心刮花個袋裡面
同埋你已有2個類似的

子爵府

雖然呢個銀包個樣同個皮都好吸引,但我最後都放棄左!因為出到shop拎左個mini 20黑羊泥試,擺落去好似好勉強,而且個flap又會被整到好怪

大宅

ada13133 發表於 19-1-9 18:42
雖然呢個銀包個樣同個皮都好吸引,但我最後都放棄左!因為出到shop拎左個mini 20黑羊泥試,擺落去好似好勉 ...

我用緊個舊版size 係短D,放20cm 啱啱好唔會貼邊,想買多個色先發現新款係大D同長D,放棄咗

子爵府

coolalalala 發表於 19-1-9 13:27
mini20放得到 但都係啱啱fit咁
我自己唔prefer放 放近外面我驚俾人偷 無安全感 放近身果邊個帶位係有啲頂 ...

我之前想買,都是想放落20 cm 度,再send 相問相熟SA, 她說好窄,叫我唔好買

wcpcelia    發表於 19-1-10 08:43

男爵府

你呢個係咪大啲啲個款?
我個個係fit我個mini20
我仲可以放到個細化妝袋仔
個時好彩搵我搵開個sa 幫我留
唔係都買唔到

子爵府

放唔落20 mini 都可用响其他袋!呢個真係靚

首頁

尾頁

跳至