自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今年開始囉月結單要比手續費,但上左DBS OMNI app 搵唔到月結單一欄,佢個app真係煩到震,打去CS又成日無人聽,聽左又線路繁忙!! 把鬼火,真係想CUT Q左佢

瑪瑙宮

大廚勳章

Ivan1023 發表於 19-1-25 10:39
今年開始囉月結單要比手續費,但上左DBS OMNI app 搵唔到3月結單一欄,佢個app真係煩到震,打去CS又成日無人 ...

Dbs cs都會冇人聽?我次次打好快就有人接聽。。

又唔覺有三個月嘅月結單和喺個Apps因為我都有用呢個Apps
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆 seaheart88 的帖子

我最近無用過呢張信用卡,但成日有電郵入叫我找數,所以咪想要張月結單囉。。。但我打左2次,2次有人聽都好,話信用卡中心人員線路繁忙,叫我等佢地電話,大佬我都等左成個星期無人打過黎,呢間垃圾銀行都唔知想點。。。。。

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

要去銀行攞個token,响網上銀行睇

我嫌佢煩,話cut,點知有幾十蚊compass $$,要用埋先...
我已經投訴咗,佢個網上銀行好貴煩...但當然,無用啦

瑪瑙宮

大廚勳章

Ivan1023 發表於 19-1-25 10:45

我最近無用過呢張信用卡,但成日有電郵入叫我找數,所以咪想要張月結單囉。。。但 ...

咁佢話叫你找數你喺個Apps入邊有冇見到餘額要找幾多錢?如果真係有欠錢應該會見到條數
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆 小曳人 的帖子

我都想CUT鬼左佢,點樣CUT ? 去銀行CUT ?

大宅

開心吸收勳章

DBS睇信用卡結餘係用DBS HK個app,如果你有e banking的話,omni好似係用嚟換禮品

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

Ivan1023 發表於 19-1-25 10:47
回覆 小曳人 的帖子

我都想CUT鬼左佢,點樣CUT ? 去銀行CUT ?
我send email 去 (勁憎d hotline 迷宮)
佢地CS 打返俾我,話佢可以幫我cut,之但係我有幾百蚊$$未用,所以我先未cut

男爵府

就是裝左個app介面超級難睇,n年前已找的信用卡數都顯示把鬼咩。。。火都黎。頭先打去報失個邊終於有人接聽,原來就是個$50月結單要找數,把鬼火cut鬼左佢算呢間垃圾銀行絕不會去開卡。。。

侯爵府

不是0mni, 係上DBS ibanking, 有得睇月結單

男爵府

回覆 lakgarden 的帖子

佢既DBS 電話語音講OMNI都有,之前上過妳的link,完全搵唔到月結單。依家CUT左安樂晒。。。。反正超級少用。

大宅

Ivan1023 發表於 19-1-25 10:59
回覆 lakgarden 的帖子

佢既DBS 電話語音講OMNI都有,之前上過妳的link,完全搵唔到月結單。依家CUT左安樂 ...

我都試過無簽帳,但有短迅叫我找數,我又無網上理財,自己check吾到,打去問check balance, 原來收左我年費,所以有欠錢未找,同佢講完一輪,佢免左我年費,叫我不用找條數

侯爵府

陪月勳章

最低能係佢收紙張月結單果$50叫我找在先﹐
幾個月後俾返我﹐
痴根的﹐
咪迫我用你張卡?

男爵府

用DBS app,唔好用omni

寶石宮

2023年兔年勳章

Ivan1023 發表於 19-1-25 10:54

就是裝左個app介面超級難睇,n年前已找的信用卡數都顯示把鬼咩。。。火都黎。頭先 ...

收咗$50但係又無月結單

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我係上 ibanking 攞月結單的,我都覺得個 Omni 好鬼煩,唔明點解要開多個 Omni,點解唔喺 ibanking 一次過睇埋。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今年開始囉月結單要比手續費,但上左DBS OMNI app 搵唔到月結單一欄,佢個app真係煩到震,打去CS又成日無人 ...

你試吓用手機app 登入,首頁會見到一個信封,(見第一幅圖),之後㩒信封,就會見第二幅圖,跟住用手指係手機屏幕向左掃,就會見第三幅圖。呢個就係你月結單,幾時要付款,用咗幾多。如要詳細月結單就要上網download.

用戶要求終止服務

牛年勳章

呢個 apps 喎~
未經許可,請勿轉載

侯爵府

今年開始囉月結單要比手續費,但上左DBS OMNI app 搵唔到月結單一欄,佢個app真係煩到震,打去CS又成日無人 ...

的確係佢dbs Omni 呢個apps 唔好用,指示唔清析,我都係用電腦版sign in 入去睇statement。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我都想C U T
好煩

首頁

尾頁

跳至