自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

識?
會玩?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 19-2-7 12:33
識?
會玩?

唔係太識。
以前有買,睇到邊個個名鍾意,win/位置
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-7 12:43
唔係太識。

係呀,今日初三,忽發奇想開左個app睇,啲名幾得意,不過完全唔識“刨馬經”

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 19-2-7 12:52
係呀,今日初三,忽發奇想開左個app睇,啲名幾得意,不過完全唔識“刨馬經”
...

係呀!!!不過我今年冇買啦

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我唔識賭架,一開就係J2,第三場,我就同亞妹講,睇件衫岩唔岩心意,第一眼3號,我就話3X2=6啦,我妹話2號大熱,我唔明點解,我話我又鍾意10號...3.6.2.10.
我妹話睇衫輸死你呀,我叫佢買10蚊,佢話采我都傻....咁我話不如只買3號啦,佢話唔買,點知真係跑哂出來喎.佢打我喎,我問佢可以執幾多呀,佢話冇買知來做咩.(發爛渣喎..有人)
<br><br>

瑪瑙宮

chinatea 發表於 19-2-7 14:36
我唔識賭架,一開就係J2,第三場,我就同亞妹講,睇件衫岩唔岩心意,第一眼3號,我就話3X2=6啦,我妹話2號大熱,我 ...

八俾你知,雖然我都唔識

瑪瑙宮

123blow 發表於 19-2-7 14:21
我吾識買! 第一次入馬場亂買中左$100 蚊! 純粹個馬名啱聽

水晶宮

cindy618 發表於 19-2-7 12:33
識?
會玩?

唔識玩。

今朝亂買第1場, 贏左$43.5 (扣減$10成本後)

Poyau    發表於 19-2-7 15:56
天空之城, 快樂之地

瑪瑙宮

PCCW2319 發表於 19-2-7 14:57
唔識玩。

咁犀利嘅

瑪瑙宮

PCCW2319 發表於 19-2-7 14:57
唔識玩。

你買左8號?

水晶宮

cindy618 發表於 19-2-7 15:00
你買左8號?

係呀!
天空之城, 快樂之地

瑪瑙宮

PCCW2319 發表於 19-2-7 15:01
係呀!

翡翠宮

回覆樓主:

唔識,但有時會亂買,因為馬會成日都寄信或短訊畀我,買馬有優惠,攞過好幾次哈根大師、麥當當券、萬0券、UA券、USB手指、手提風扇等禮品,呢期買馬又送我UA。

瑪瑙宮

lyh80115 發表於 19-2-7 15:14
唔識,但有時會亂買,因為馬會成日都寄信或短訊畀我,買馬有優惠,攞過好幾次哈根大師、麥當當券、萬0券、U ...

經你一提,我有信喎,係$100美心,咁係網上買過,佢自動會寄嚟架?

翡翠宮

cindy618 發表於 19-2-7 15:42
經你一提,我有信喎,係$100美心,咁係網上買過,佢自動會寄嚟架?

可能email,又可能短訊通知,打印張換領信去禮品中心攞。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

旗開得勝

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-2-7 12:43
唔係太識。

睇名測字揀馬 厲害

寶石宮

Poyau 發表於 19-2-7 15:58
睇名測字揀馬 厲害

係我傻人有傻福

Poyau    發表於 19-2-7 21:38

珊瑚宮

回覆樓主:

韋達好快轉練馬師,要捧場場就要快

首頁

尾頁

跳至