網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

死啦,我岩岩先見到原來依間係黑店⋯
我5月買左兩件牌子T,早前話無貨,我揀退錢,但佢寫明9月先退,我係咪退錢無望(emoji)‍♀️

別墅

babyjr 發表於 19-7-30 00:17
死啦,我岩岩先見到原來依間係黑店⋯
我5月買左兩件牌子T,早前話無貨,我揀退錢,但佢寫明9月先退,我係咪 ...

只要你有耐性 不斷追 係咁chur佢地 出動埋報警既警告之下 最後會成功退到錢☺️加油啊

男爵府

我6月頭比錢訂兩件貨,話7月中到貨,到7月頭佢地聯絡我話無收錢記錄,其實我6月頭用轉數快過左數,咁我再入ebanking print screen 比返個轉數記錄佢,佢地一時又話見唔到戶口號碼,一時又話見唔到我的戶口姓名,一時又咁咁咁,我間細銀行又衰,真係過左數就點都睇唔返成個交易記錄,我唯有比三張print screen 加 手寫哂所有資料比佢對賬,點知佢回我一句「會mark 客人後補資料」,咁即係唔理我啦!?好,我百幾蚊啫,當買個教訓,我去佢地Facebook 響所有貨品比嬲嬲,間中超平嘅貨仲留言,邊有可能咁平之類的留言。
突然有一日,我收到個SMS, 唔係之前聯絡我的電話號碼,話我件貨會呢幾日寄出,過幾日真係收到順豐SMS話有貨到!最後,我係收到貨的,不過我以後都唔會再幫親!

珍珠宮

唉....
我都過左兩次數......點算!

好好過每一天......

別墅

jacquesau 發表於 19-9-3 15:09
唉....
我都過左兩次數......點算!

要keep住追佢 唔好比佢拖到算

民房

回覆 LL1PP1 的帖子

我同你情況一樣,宜家又唔認,又唔覆。。。請問你追唔追得返?

民房

LL1PP1 發表於 19-7-27 11:13
係呀 黑店 !!!!!! 轉數快比佢 又話咁又話咁又話唔岩 搵唔到....又話要查下 ....足足成個月 回都無回過 好後 ...

我同你情況一樣,你到宜家追唔追得番?

大宅

死啦,我都有買野,七月俾錢,個post話9月初至中有,我最近醒起未收到收貨通知,問佢地,都未有回覆,重有我係買bb用品野,竟然有對佢的產品有懷疑同質量差,我都唔知俾唔係bb用。佢之前重出post話自己賣的都係百分百真,我先會俾錢買,今次真係大獲了

大宅

emilyxxx 發表於 19-8-16 22:41
我6月頭比錢訂兩件貨,話7月中到貨,到7月頭佢地聯絡我話無收錢記錄,其實我6月頭用轉數快過左數,咁我再入 ...

嘜間野咁衰,百幾蚊野都呃!

民房

回覆 VicB 的帖子

我8月比咗錢買一套鍋具, 佢地話10月中有, 咁啱我呢段時間唔係香港, 佢地話會幫我mark低仲叫我回港就通知佢地, 到我返港想回覆佢地,點知個messenger 已不能回覆, 而家連Facebook都冇埋, 都唔知點追😡

大宅

Sindy36 發表於 19-10-27 10:55
回覆 VicB 的帖子

我8月比咗錢買一套鍋具, 佢地話10月中有, 咁啱我呢段時間唔係香港, 佢地話會幫我mark低 ...

[email protected]

可以Send e-mail去問。

大宅

Sindy36 發表於 19-10-27 10:55
回覆 VicB 的帖子

我8月比咗錢買一套鍋具, 佢地話10月中有, 咁啱我呢段時間唔係香港, 佢地話會幫我mark低 ...

係Facebook 已經有好多苦主係度互相分享自己買左嘜又無貨

民房

回覆 VicB 的帖子

我試吓send email. Thx

別墅

我10月系佢fb 買左床單,話1月先有貨,差d唔記得,諗住上佢fb 問下,點知連fb 都無埋...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Daisysis 發表於 20-1-2 22:17
我10月系佢fb 買左床單,話1月先有貨,差d唔記得,諗住上佢fb 問下,點知連fb 都無埋... ...

好似執左

別墅

timandy 發表於 20-1-3 09:59
好似執左

佢ig 仲係到,有幾千粉絲,但11月開始無再update 過,話咩fb block 左佢account 好似....執左?甘我點追啊?

首頁

尾頁

跳至