親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇試用到Hotels.com的優惠格價保証? 是否真系會退返款? 請分享一下呀!

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

係,可以架
只要係同一日期,同一隻房
你cap圖俾佢睇到個價錢就得
我hotel.com同agoda都試過成功
仲好快批添

大宅

wing514 發表於 19-2-19 22:02
係,可以架

但可取消的都貴好多

wcpcelia    發表於 19-2-20 10:49

大宅

係,可以架

如果系返hotel.com網站見到平d, 系退差額,還是要再俾$,重新訂過,再等退第一3訂的款?

珍珠宮

SSKwny 發表於 19-2-19 22:28
如果系返hotel.com網站見到平d, 系退差額,還是要再俾$,重新訂過,再等退第一3訂的款?
...

退差額

大宅

wing514 發表於 19-2-19 22:33
退差額

謝謝! 如果取消,系米真系全數退,冇手續費呢?

珍珠宮

SSKwny 發表於 19-2-20 09:35
謝謝! 如果取消,系米真系全數退,冇手續費呢?

sorry我只試過退差價
末試過全單取消呀

大宅

wing514 發表於 19-2-20 09:37
sorry我只試過退差價
末試過全單取消呀

請問hotels.com email 是什麼,因我發現衣家訂平左$1xx, 我想試下可否退回差額,但又搵唔到佢個email address, 請幫忙,謝謝!

珍珠宮

SSKwny 發表於 19-3-3 14:08
請問hotels.com email 是什麼,因我發現衣家訂平左$1xx, 我想試下可否退回差額,但又搵唔到佢個email addr ...

喺呢度揀提交申請

https://zh.hotels.com/customer_care/pillar/price_guarantee.html

大宅

wing514 發表於 19-3-3 14:10
喺呢度揀提交申請

https://zh.hotels.com/customer_care/pillar/price_guarantee.html

謝謝提供資料,入左去,佢叫我取消現在預訂,重申再訂過,這樣我米要又俾多一次錢, 然後再等第一次訂單的退款,這樣我做唔到退回差額,請指教,謝謝。

珍珠宮

SSKwny 發表於 19-3-3 14:28
謝謝提供資料,入左去,佢叫我取消現在預訂,重申再訂過,這樣我米要又俾多一次錢, 然後再等第一次訂單的 ...

唔?咁奇怪?
正常佢係會叫你upload 截圖同填寫資料
跟住等1,2日就會email話你知個結果
佢咁快已經覆左你啦 ?

大宅

wing514 發表於 19-3-3 15:26
唔?咁奇怪?
正常佢係會叫你upload 截圖同填寫資料
跟住等1,2日就會email話你知個結果

我按入條link 出現以下畫面,見唔到upload 圖+填寫資料,系米我唔識按,搵錯版面呢?

珍珠宮

SSKwny 發表於 19-3-3 15:35
我按入條link 出現以下畫面,見唔到upload 圖+填寫資料,系米我唔識按,搵錯版面呢?

...

我睇返我個申請,我當時係喺agoda睇到平啲
揀其他網站,就會有得upload
可能如果係同一網站睇到,佢就會直接叫你做張新單?sorry呢個我就唔清楚了

大宅

wing514 發表於 19-3-3 20:36
可能如果係同一網站睇到,佢就會直 ...

謝謝,等我打電話問問先

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

係,可以架

係唔係,個房形同尺寸都要清楚睇到?

珍珠宮

kayeea 發表於 19-3-3 22:54
係唔係,個房形同尺寸都要清楚睇到?

要睇到房型,日期,人數,條款例如包唔包早餐咁

男爵府

wing514 發表於 19-3-3 20:36
可能如果係同一網站睇到,佢就會直 ...

唔好意思!
點解我按附件截圖,會去咗影相,無得去相簿揀相上傳???
要今晚打電話去問先得

男爵府

SSKwny 發表於 19-3-3 14:28
謝謝提供資料,入左去,佢叫我取消現在預訂,重申再訂過,這樣我米要又俾多一次錢, 然後再等第一次訂單的 ...
比多次錢再退款同退差額有乜分別 你都係比少左錢喎

大宅

kelvin1206 發表於 19-3-4 09:37
比多次錢再退款同退差額有乜分別 你都係比少左錢喎

剛才打左電話問,真系要先取消 (但我已找卡數),再訂過。

這樣我要待他退款 (HSBC visa 會唔會有手續費呢?)。

因再訂,我又要俾多次錢。

所以我覺得退差額,方便d囉!

男爵府

SSKwny 發表於 19-3-4 10:05
剛才打左電話問,真系要先取消 (但我已找卡數),再訂過。

這樣我要待他退款 (HSBC visa 會唔會有手續費呢 ...
原來係咁, 因為我之前都試過咁 (好似都係hotels.com添), 我覺得自己退左再訂方便D, 又唔駛申請
同埋其實唔駛等佢退款先再訂架!! 因為佢退款會退落信用卡度, 你用番果張卡再訂, 到數時退款條數就會offset左再訂條數, 其實無比多到錢

首頁

尾頁

跳至