少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我女7歲,自從我有咗bb後,有時會討論下佢地小時候同埋點生bb餵奶問題等,我發覺佢開始有時摸下我個肚又摸下我個胸話哩到都有bb呀,我有解釋比佢聽亦有同佢講唔可以比人摸亦唔可以摸人,但經過幾次解釋後佢仍然有這些行為,初初以為佢貪得意,但我話完佢後,佢唔敢對我做但就同工人姐姐玩咁打佢個胸,但工人就當佢玩咁,當然趕我唔為意時,今日工人姐姐抱b,我地食緊飯,工人行出黎當時個女坐係到,突然佢隻手好似把槍咁放到好近工人下體應該想篤佢,我即刻問我女做咪野,然後話咗佢一餐!

男爵府

catping 發表於 19-2-27 06:47
我女7歲,自從我有咗bb後,有時會討論下佢地小時候同埋點生bb餵奶問題等,我發覺佢開始有時摸下我個肚又摸 ...

其實佢既行為令我好反感因為已經好多次,解釋咗好多次亦話過好多次,私人部位唔可以亂咁摸,有時諗係我太緊張定小二學生已經係咁,我應該點同佢講?謝謝

洋房

catping 發表於 19-2-27 06:47
我女7歲,自從我有咗bb後,有時會討論下佢地小時候同埋點生bb餵奶問題等,我發覺佢開始有時摸下我個肚又摸 ...

叫爸爸出聲得唔得 可能惡少少 小朋友會怕 之後就唔會再做呢啲行為

大宅

應該係就快發育對大人身體產生好奇, 又可能見過某 d 畫面而有所行動, 行為會唔同左又帶點反叛, 不時要提醒佢, 勞氣都唔係辦法, 如果係仔摸阿媽胸仲麻煩.

男爵府

寶娃婆婆 發表於 19-2-27 16:35
應該係就快發育對大人身體產生好奇, 又可能見過某 d 畫面而有所行動, 行為會唔同左又帶點反叛, 不時要提醒 ...

謝謝提醒!唔知是否睇手機問題!

大宅

catping 發表於 19-2-27 22:50
謝謝提醒!唔知是否睇手機問題!

好難講, 而家好易接觸電子媒體任何嘢都睇到, 有啲小朋友睇埋成人片仲難搞.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至