懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

複式洋房

wongyung90 發表於 19-4-1 01:54
照左結構,但岀左世先知岀左問題!四肢出現缺陷

BB私家照左結構乜都正常,手指同腳趾都少左好多,包括手腳 ...

可以pm哪個醫生嗎, 剛婦科醫生又係介紹左一個姓黃的做結構, 謝謝

大宅

cathycathy0513 發表於 19-4-14 01:29
想知道係唔係黃建新醫生? 因為約咗之後開始做產檢

可以的話換個吧。

大宅

BB私家照左結構乜都正常,手指同腳趾都少左好多,包括手腳 ...

好心痛,樓主加油,你係bb媽媽,一定要堅強,如果可以做手術應該可以改善到係嗎?我明白你現在一定很難過。你有做t21 or nity嗎,我記得我照結構依生會數bb手指腳趾數目,但至於睇唔睇到骨就真係唔知。你會唔會再問下另一d專業d結構依生睇下。

大宅

laihuijuan 發表於 19-4-6 16:26
我個大仔,出世先发現,十個手指,有五個系短一截,有兩個仲連系一起,右手伸唔直,到三四歲又查到智商有問 ...

你有無照結構啊?

子爵府

kylala 發表於 19-4-11 23:42
我之前睇過文章講20w-24w, bb 係透明狀,所以照結構係較適合,之後bb開始生長肌肉就唔係透明。37w既時候檢 ...

亦因為如果bb 有任何問題,24w都係合法選擇放棄,而且法律程序會簡單好多。

大宅

BK Milk勳章

cathycathy0513 發表於 19-4-14 01:29
想知道係唔係黃建新醫生? 因為約咗之後開始做產檢

我37週搵過佢影普通既,但佢冇發現4肢問題,仲好求其,可能我尾2孕婦,趕收工

大宅

BK Milk勳章

Loveucpy 發表於 19-4-14 11:10
好心痛,樓主加油,你係bb媽媽,一定要堅強,如果可以做手術應該可以改善到係嗎?我明白你現在一定很難過 ...

正常會睇到,因報告有寫正吾正常,我以嫁心情好多好多,努力向好既方向諗,只求一切可幫到阿B,我搵左黎方面既醫生睇左,多謝你

大宅

BK Milk勳章

kylala 發表於 19-4-11 23:42
我之前睇過文章講20w-24w, bb 係透明狀,所以照結構係較適合,之後bb開始生長肌肉就唔係透明。37w既時候檢 ...

37週照吾到內骨,但都有形狀,少左咁多,其實系睇到

大宅

我唔明點解咁多人覺得黃x新醫生好好,第一胎朋友都係介紹我去果度,覺得都係勁快照過下咁就完啦,相都冇張,同埋覺得個阿叔好臭有陣除,留係度5-10分中都頂唔順,所以去左一次都冇再去。唔覺得有咩特別好

大宅

BK Milk勳章

mrslau_kat 發表於 19-4-15 00:20
我唔明點解咁多人覺得黃x新醫生好好,第一胎朋友都係介紹我去果度,覺得都係勁快照過下咁就完啦,相都冇張 ...

我都系介紹話好,又平,以為系好醫生,俾我感覺好趕時間

大宅

可唔可以問係邊個醫生

複式洋房

回覆 wongyung90 的帖子

樓主一定好心痛。Bb有爸媽咁愛錫佢 一定會幸福成長 希望你地為bb搵到合適的treatment

請pm是邊位醫生 謝謝你

別墅

wongyung90 發表於 19-4-15 00:49
我都系介紹話好,又平,以為系好醫生,俾我感覺好趕時間

我都有睇過黃x新醫生, 感覺都係好快好求期,我係貪便宜去普通產檢, 所以平野真係無好...但次次去都坐滿人.....

大宅

BK Milk勳章

June1014 發表於 19-4-19 13:53
我都有睇過黃x新醫生, 感覺都係好快好求期,我係貪便宜去普通產檢, 所以平野真係無好...但次次去都坐滿人.. ...

我果次尾2,真系好快手

大宅

mrslau_kat 發表於 19-4-15 00:20
我唔明點解咁多人覺得黃x新醫生好好,第一胎朋友都係介紹我去果度,覺得都係勁快照過下咁就完啦,相都冇張 ...

當初我book結構,周圍都full,後來去左荃灣港xbook左男醫生照。照之前上網睇評價,有一半人話個醫生唔好、態度差,但係我照完,覺得佢好專業、好執著 阿b成日遮住個半邊嘴,醫生就堅持一定要睇清楚先肯俾報告我。我返照三日先睇清楚呀!來回加埋四次,真係覺得好麻煩,但總好過佢hea我

複式洋房

回覆樓主:

其實之前睇醫生做普通產檢佢都會同我講話有骨頭會睇到有特別白左一條,仲指俾我睇啲大腿骨尾龍骨咁,結構醫生真係好重要,可否開名??

民房

可以pm我邊醫生?(emoji)(emoji)

大宅

wongyung90 發表於 19-4-14 18:30
我37週搵過佢影普通既,但佢冇發現4肢問題,仲好求其,可能我尾2孕婦,趕收工
...

樓主37週才照肚?還是幾個醫生(包括照結構既醫生同其他產檢醫生)都一齊睇唔到?
樓主好堅,為母則強,加油!

大宅

BK Milk勳章

SanKwan 發表於 19-4-25 20:43
樓主37週才照肚?還是幾個醫生(包括照結構既醫生同其他產檢醫生)都一齊睇唔到?
樓主好堅,為母則強,加 ...

2個醫生來,因為信任醫生,又一直系醫院有產檢全部正常,所以37週又去照一次,不過無論如何,現時我有佢(bb)我感覺好開心,只系心痛要佢面對自己人生,不幸之大幸其他都正常,以嫁我亦了解左相關既事,變上有返個方向,起初我乜都吾知,心情好徬徨無助,只要能幫到佢,我一定會陪佢行落去

別墅

請問可唔可以pm邊位醫生?

首頁
34567...8

尾頁

跳至