美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

回覆 stkyo 的帖子

我都係40+ ,感覺好似搽極野都唔夠保濕,請問你係用邊枝保濕精華?可否分享?我見呢個牌子有網店,都可以試試

謝!

男爵府

回覆樓主:

SK2,好潤

男爵府

回覆樓主:

skinceuticals ce ferulic
無左佢唔得

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mickychow 發表於 19-4-10 14:28
回覆 stkyo 的帖子

我都係40+ ,感覺好似搽極野都唔夠保濕,請問你係用邊枝保濕精華?可否分享?我見呢個 ...

你講網店係Astalift?我洗完面用佢隻Jelly,再用爽膚,然後精華,都OK呀!

之前用加拿大牌子The Ordinary B5保濕,幾十蚊港紙架咋,呢隻都好用,其實要保濕嘅精華,唔駛好貴嘅產品都做到

伯爵府

wakanda 發表於 19-4-4 18:27
數數下我應該都試左最少十枝唔同嘅精華,
但係好多枝嘅效果都普普通通,
無乜邊枝有令人驚艷嘅效果

呢支回購左四五次。吸得快,唔立,但係有feel到保濕。仲要平!
https://hk.iherb.com/pr/InstaNatural-Hyaluronic-Acid-Serum-with-Vitamin-C-2-fl-oz-60-ml/72634?rcode=SAB1581

子爵府

weiwei6686 發表於 19-4-10 16:45
skinceuticals ce ferulic
無左佢唔得

其實有咩好?

首頁

尾頁

跳至