自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

錢錢媽 發表於 19-4-28 12:52
今朝終於睇咗,我最鐘意captain America 攞起Thor 支 hammer. 非常unexpected.型!

我真係為左陪屋企果3個男人去睇...我完全睇唔明....
一堆人唔見左, 一堆人又衝出黎, 跟住兩堆人打到咩咁... 完.....
明明講到好DOWN唔想再理世事.... 比人講兩講又出返黎打過....

明明雷神先有咁既能力拎起支HAMMER...
連IRON MAN都只可以整郁佢但CAPTAIN AMERICA 可以做到..... 攪到無左自己特色咁....

黑寡婦未打先死, 就咁跳左落去........... 我真係O 左咀.....好似為死而死咁...

點解Hulk帶左個手套, 只係重傷隻手, 但IRONMAN要死? 大家都係人啫....

Thor 明明變到又肥又咩咁, 又變得好內弱咁...但點解佢可以突然變返靈活....

點解... CAPTAIN AMERICA去還石果5秒, 變老出返黎, 唔係響台中間, 而係去左湖邊?

Thor最後唔返Asgard, 但佢又講到話比果個女仔做女皇就可能比佢做? 禁SIMPLE?

點解呀Sam可以做CAPTAIN AMERICA the II? 話做就做?

伯爵府

asukav6 發表於 19-5-6 11:40
好明顯你冇追開marvel,完全進入唔到mcu世界觀
係....

我好努力咁睇, 但真係....投入唔到....

伯爵府

VioletCC 發表於 19-5-6 11:46
好明顯你冇睇之前果d,所以唔明係正常
我有睇過MARVEL 既2, 3套, 但連名都記唔起....

主要係... 雷神 果D... 所以真係睇到一頭霧水....

首頁

尾頁

跳至