網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我推薦了朋友做新客戶. 但今天發現還收不到royalty reward, online問佢話我朋友不是用我的推薦碼, 但我朋友好肯定有用, 我可以点做? 大約$200佢而家話無得追.

另外, 而家打完Reward cord係咪唔會顯示個碼出嚟, 只打顯示扣左幾多錢?

珍珠宮

2024年龍年勳章

你應該收到電郵,話reward 有幾多錢pending.

珍珠宮

panda361 發表於 19-5-14 13:43
你應該收到電郵,話reward 有幾多錢pending.

佢話我朋友無用到我個Reward code, 話佢用咗個不知名嘅code, 我朋友話唔識呢個人,佢都唔肯做adjustment。
佢仲話我哋入Code嗰陣冇check清楚, 根本我朋友係新客, discount個位唔知點解自動有另一個code 出現。
iherb轉咗system setting, 而家打咗個reward code唔會show出嚟, 根本口同鼻拗。佢猛咁叫我地cap圖 , 我朋友訂嗰陣點會知道有問題cap定張圖, 知有問題直頭唔訂啦,唔知乜嘢邏輯。
總之而家死都唔肯做Adjustment. 另一個人就無做過野都收到$200 reward.

大宅

你朋友係唔係睇iHerb FB group谷友推薦, click人地既link加 product入Shopping Cart?
好多時個D link已經embed 左referral code...

珍珠宮

2024年龍年勳章

這裡有些網友産品推薦 link入面有她的reward code, (版主亦删了很多),建議你以後rewards code 在付款前才入。

如果你的未發貨,先取消,再買過。

珍珠宮

panda361 發表於 19-5-14 17:03
這裡有些網友産品推薦 link入面有她的reward code, (版主亦删了很多),建議你以後rewards code 在付款前才 ...

其實佢無Click過任何產品介紹link, 佢係手打我個code入去, 亦check過好多次先比錢,唔明点解會發生咁嘅事,iherb亦好stabon, 佢話要審核,30日內無問題先比reward, 但我地收貨當天已提出有問題, 佢又唔肯修改。
其實有諗過退貨,但我朋友急用,所以無佢辦法。
仲好笑嘅係,佢叫我介紹多d朋友比佢,下次先攞返個reward喎。。。

首頁

尾頁

跳至