美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我喺A 記打左1064大半年,都洗咗幾千蚊,但上星期睇review,冇乜改善,睇住两張冇乜分別既對比相,連consultant自己都dead air 左....
打過嘅Jm可唔可以分享下大概做幾多次先見到有效果?我已經唔係好想再去,灰

男爵府

janicewong888 發表於 19-5-12 11:25
我喺A 記打左1064大半年,都洗咗幾千蚊,但上星期睇review,冇乜改善,睇住两張冇乜分別既對比相,連consul ...

我兩年前有去佢度打斑,六次左右就差唔多冇咗九成啦!不過我全部都係表面嘅雀斑,冇乜荷爾蒙斑嘅

子爵府

減齡達人勳章

你個D係咩斑? 打左幾多次?

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

睇下咩斑,我初頭a 度打左4次都係冇咩起色,跟住唔想嘥時間就去a 妹打pico, pico+excel v 3次後就有起色,淡左一半有多了,我諗住a 妹完左course 就返a 打1064做保養,a 妹係銅鑼灣對我黎講太遠

侯爵府

回覆樓主:

要睇你係咩斑,曬斑,雀斑,結蕉打幾次,我經驗係全部都可以甩曬,但賀爾蒙斑,例如權斑,蝴蝶斑,或者係好淺色既斑,1064 係可以打十次都係淺少少,因為淺色既斑,佢係深層色素,佢皮膚好裡面,每次打都好似深色左咁,之後先淺,但都仲係度,反而深色既雀斑,佢浮曬出黎,打幾次已經係成粒無左。。。所以無得一概而論究竟有無效,但事實1064..對賀爾蒙斑,效果真係好唔明顯,同埋好耐,次次打完又要時間好番先見得人。。

大宅

我都係果度打咗4次1064,都係無咩效果。consultant 話係由1.2度開始打,兩次1.2,之後打1.4喎,所以效果好慢。睇D blogpost ,由1.8開始打嘅.....

大宅

回覆樓主:

其實我都打了幾次之後,轉打pico,事實上打1064表面斑退到,但淺色的斑,要pico才有效,打了3次夾了excel v做,效果明顯點

複式洋房

樓主係乜嘢斑先?如一般着雀斑1064一定冇問題,但如果荷爾蒙斑咁我建議你直接去打pick 啦,同埋保濕好重要,有啲人皮膚比較乾所以唔可以用太高度數要慢慢嚟

大宅

Apex_fa 發表於 19-5-12 14:19
我都係果度打咗4次1064,都係無咩效果。consultant 話係由1.2度開始打,兩次1.2,之後打1.4喎,所以效果好慢 ...

我最近一次去睇完個consultant都話建議加大個數,我心諗,死啦,即係之前好弱

民房

janicewong888 發表於 19-5-12 11:25
我喺A 記打左1064大半年,都洗咗幾千蚊,但上星期睇review,冇乜改善,睇住两張冇乜分別既對比相,連consul ...

幾錢一次,hard sell 嗎

大宅

hus1021 發表於 19-5-13 09:52
幾錢一次,hard sell 嗎

1000一次,但一定要加100買佢反黑cream,即係1100.... 佢會有建議但係唔會sell , 呢個亦都係我去嘅原因,但係冇效果就

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我大大話話打咗7次,頭4次打1.2 度,睇番之前之後既比較相真係無乜分別,治療師話其實係有淺到,(但我覺得唔明顯),要打多幾次才見到明顯效果,我信佢,之後改打1.4度,好似真係明顯D,淺咗一半啦!應該都會繼續打,我無試過1.8,1.4都痛痛地,如果唔怕痛,打高度數可能會淡得快D,我估咋!

大宅

回覆樓主:

我打左4次夾v beam諗住去暗瘡+印, 對我冇乜效
紅有好左、但冇好大改善

男爵府

芝芝媽媽 發表於 19-5-12 14:21
其實我都打了幾次之後,轉打pico,事實上打1064表面斑退到,但淺色的斑,要pico才有效,打了3次夾了excel v ...

請問你打3次pico幾多錢?我荷爾蒙斑,佢話1064細度數D要打大約十幾次。

男爵府

candyminmin 發表於 19-5-13 14:07
我打左4次夾v beam諗住去暗瘡+印, 對我冇乜效
紅有好左、但冇好大改善

佢都叫我先打vBeam去紅先,請問痛嗎?我要打全面呀!

別墅

我有個同事都話A妹打斑係完全冇效, 仲要成日西佢面, 因為佢唔肯加錢買佢D cream 同mask, 所以對我個同事勁衰, 我個同事都話做埋佢買左嗰D就永遠唔會再去呢間野

大宅

LKAAUI 發表於 19-9-18 18:23
我有個同事都話A妹打斑係完全冇效, 仲要成日西佢面, 因為佢唔肯加錢買佢D cream 同mask, 所以對我個同事勁 ...

唔係啩, 我去咗幾年, 不論尖沙咀或銅鑼灣,從來未試過叫我要加錢買cream or mask, 反而久唔久又送下sample仔俾我試添。一路服務都係好好喎! 從未試過黑面! 如果西我面,我一定投訴爆啊!

男爵府

我做咗幾次combo仲差過未做

大宅

回覆樓主:

我覺得佢地專登開好細,拖慢黎做..
其實做客既見唔到效果便走,邊度有咁多水魚

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至