親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問下已去過新加坡同日本universal studio, 咁LA果個值得去嗎?還時大同小異?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

HxH 發表於 19-5-13 15:22
想問下已去過新加坡同日本universal studio, 咁LA果個值得去嗎?還時大同小異?
...

新加坡同日本universal studio都去過,
唯獨未去過 universal studios hollywood,
但根據官方網資料及地圖對比下,
地形設計似日本universal studio,
hollywood有齊新加坡同日本機動遊戲,
如果不是對 universal studio樂園情有獨鍾,
可以考慮廸士尼5月底新開嘅 Star War新園區.

wcpcelia    發表於 19-5-15 18:09

別墅

如果係電影迷,單單入面那個Tour已經值回票價

大宅

我都在計劃去洛杉磯環球影城啊,不知哪裡買門票最好,暑假又唔知要唔要買快速門票好

別墅

wiiabcd 發表於 19-5-14 10:21
新加坡同日本universal studio都去過,
唯獨未去過 universal studios hollywood,
但根據官方網資料及地圖 ...

多謝大家既feedback, 我就係唔係電影迷,所以先猶豫好唔好去。照咁睇應該都未必去,因去完新加坡同日本果個,我都覺無咩特別

wcpcelia    發表於 19-5-15 18:09

大宅

回覆樓主:

我覺得個Tour好刺激,好值得一去。只得LA有咋!

大宅

回覆樓主

那tour非去不可
Baby 6磅開刀出世了(2月25日), 3月1日出院

別墅

回覆樓主:

你地咁講完,又要認真地再plan下 。

首頁

尾頁

跳至